NHL to 15.11. klo 05:35

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks | Kääntääkö Ducks kurssinsa kun sairastupa tyhjenee?

Aamuyöstä kautensa vaisusti aloittaneet Ducks sekä kotijoukkue Golden Knights ottavat yhteen Las Vegasissa. Ottelu käynnistyy 05.35 Suomen aikaa.

Vegas – Pettymys vai realismia

Golden Knights on aloittanut kautensa vaisusti, vai onko sittenkään? Onko nykyiset esitykset sittenkin jotain, mitä kaikki osasivat odottaa jo viime kaudella?
Vegas on pelannut 18 ottelua ja ansainnut 15 pistettä – tahti on aivan toinen kun viime vuonna. Joukkueella on toki ollut myös tärkeitä miehiä pois kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi. Jetsistä hankittu Paul Stastny pelasi vain kolme ottelua ennen loukkaantumistaan. Canadiensista hankittu Max Pacioretty on palannut jo kokoonpanoon, mutta kausi on ollut rikkonainen hänenkin osaltaan. Joukkueen ykköspuolustaja Nate Schmidt on edelleen sivussa pelikiellon vuoksi, kun dopingtestistä löytyi viitteitä kiellettyjen aineiden käytöstä.
Kaikki poissaolot tottakai vaikuttavat suorituksiin, mutta Vegas ei voi piiloutua niiden taakse. Viime kaudella monesti joukkuetta kantanut ykkösketju Jonathan Marchessault – William Karlsson – Reilly Smith ei ole säkenöinyt samalla tavalla.Erik Haula on kadottanut tehojaan ja puolustuksesta ei ole löytynyt tarvittavaa jämäkkyyttä.
Maalissa Marc-Andre Fleury on pelannut ihan hyvin, mutta ei ole kyennyt varastamaan joukkueelle pisteitä kuten viimevuonna. Piristysruiske on ollut normaalisti röyhimään tottunut Ryan Reaves, joka on tehnyt jo neljä maalia. Vegas ei yksinkertaisesti ole pelannut lähellekään yhtä hyvin kuin viime vuonna ja joukkueen jokseenkin kapean rungon avainmiehet eivät ole kantaneet joukkuetta pelistä toiseen.
Illan ottelusta sivussa ovat varmuudella mainitut Stastny, sekä Schmidt. Erik Haulan pelaaminen on epätodennäköistä. Maalissa aloittanee Fleury, koska viime pelissä oli Malcolm Subbanin vuoro joukkueen hävitessä Bostonissa Bruinsille lukemin 4-1.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Ducks – Isoja palasia kokoonpanoon

Alkukauden surkeasti pelannut Anaheim Ducks on saamassa kokoonpanoaan kuntoon kun sairaslista tyhjenee hiljalleen. Ducks on alkukauden 19 ottelun aikana saanut kasaan yhtä monta pistettä, mutta joukkueen tulee kiittää loistavasti pelannutta maalivahtiaan John Gibsonia suuresta osasta pisteitä. Pelillisesti ”ankat” on ollut perässä suuressa osassa peleistään.
Viimeisissä otteluissaan tahti on alkanut muuttumaan eikä vähiten siksi, että joukkueelle tärkeitä miehiä on palannut kokoonpanoon. Joukkueen kapteeni Ryan Getzlaf, Ondrej Kase ja Nick Ritchie ovat kaikki vasta palanneet pelaavaan nippuun. Corey Perry on pitkäaikaispotilas ja jatkaa ”sairaslomaansa”, loukkaantumisherkkä Patrick Eaves kävi jo kokoonpanossa, mutta on jälleen poissa. Cam Fowlerin pelaaminen on vielä epävarmaa saatuaan kiekon naamaansa viime pelin kolmannessa erässä Predatorsia vastaan.
Yllämainitun kolmikon palaaminen pelaavaan kokoonpanoon on eittämättä iso asia ankkojen pelille ja joukkue tulee varmasti parantamaan otteitaan kentällä. Gibson tuskin menettää tuntumaansa ja tulee olemaan myös jatkossa maalillaan hyvä, eikä hänen tarvitse kantaa joukkuetta pelistä toiseen.

Vähämaalinen ottelu kääntyy lopulta Ducksin eduksi

Vegas on pelannut kotonaan seitsemän ottelua ja saanut kasaan yhdeksän pistettä. Maaleja joukkue on kotipeleissään tehnyt 20 ja omiin on kolahtanut 16 kertaa. Ducks on pelannut vieraissa kahdeksan ottelua ja kerännyt kuusi pistettä. Maaleja joukkue on tehnyt 17 ja omiin on tullut 24 osumaa.
Ducksin parantunut terveystilanne tulee muuttamaan myös ankkojen vieraspelaamista aktiivisempaan suuntaan, eikä joukkue ota vaan vastaan ja pyri selviytymään hyvän maalivahtipelin ansiosta. Ankkojen vierasvoitosta maksetaan hyvin, joten otamme lapulle ankat lopullisen voittajan muodossa. Pienemmällä panoksella koitamme myös Ducksin voittoa pienen tasoituksen kera.