NHL pe 31.12. klo 22:00

Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks

Nappaako Vegas Golden Knights taas helpon voiton? Repaleinen Anaheim Ducks kaipaa nuorukaisiaan

Vegas Golden Knights saa läntisen konferenssin kärkikamppailussa vieraakseen NHL:ssä tällä kaudella yllättäneen Anaheim Ducksin. Molemmilla joukkueilla on pelaajia sivussa loukkaantumisten ja koronan takia, mutta etenkään isäntiä se ei tuntunut edellisessä kamppailussa haittaavan. Tämä paikalliskamppailu tarjoillaan suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, joten ei muuta kuin popcornit valmiiksi ja betsit tulille!

Anaheim Ducks palasi kaukaloon yli kymmenen päivää kestäneen taukonsa jälkeen torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Joukkue paini melko tasapäisesti Vancouver Canucksin kanssa, mutta joutui 1–2-jatkoaikatappion myötä tyytymään pisteeseen. Vieraiden hyökkäys on todella kapealla miehityksellä liikenteessä, kun tällä kaudella säväyttäneistä pelaajista esimerkiksi Sam Steel sekä Trevor Zegras kärsivät koronaviruksesta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Loukkaantumisten vuoksi Anaheimilla ovat sivussa Max Jones, Adam Henrique. Steelin ja Zegrasin ohella Maxime Comtois puuttuu koronatartunnan vuoksi. Josh Mahura on todennäköisesti niin ikään sivussa. Alex Pietrangelo, Evgenii Dadonov sekä Brett Howden ovat ritaripaidoilla varmuudella sivussa. Robin Lehnerin, Max Paciorettyn ja Mark Stonen tilanne on puolestaan hieman auki.

Vaikka isännillä saattaa olla määrällisesti enemmän poissaoloja, kärsii Anaheim kovemman iskun niistä johtuen. Vegasin pelitauko oli lyhyempi muihin joukkueisiin verrattuna ja se palasi kaukaloon jo keskiviikkona kaataen vieraissa Los Angeles Kingsin 3–6-numeroin. Maalintekokilpailuita rakastava isäntä on ollut niissä todella vahva, mikä näkyy myös tuloksissa. Golden Knights -kamppailuissa on syntynyt keskimäärin todella paljon maaleja, mutta esimerkiksi seitsemän ottelun otannalla joukkue on hävinnyt ainoastaan kertaalleen.

Kotijoukkue kiinnostaa vedonlyöntimielessä. Ducks-materiaali on sen verran köykäisempi, että se kärsii jo yhden runkopelaajan poissaolosta merkittävästi Vegasia enemmän. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään maalilla (Golden Knights -1,5). Avaa pelitili Coolbetille ja hyödynnä ainutlaatuinen tervetulobonus. Saat avaustalletuksesi pelattavaksi peräti kuusinkertaisena!

10 euroa pelirahaa