NHL ma 12.12. klo 03:00

Vegas Golden Knights - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mikä matsi! Konferenssien kärkijoukkueet ottavat yhteen tulevana yönä – poissaolot tekee ison miinuksen Vegasin mahdollisuuksiin!

Voi veljet mikä matsi on tarjolla tulevana yönä NHL:ssä. Läntisen konferenssin ykkönen Vegas Golden Knights isännöi Itäistä konferenssia dominoivaa Boston Bruinsia. Kaksikon edellisestä kohtaamisesta ei ole kauaa ja tuolloin Vegas onnistui käymään ryöstöretkellä vieden voiton voittolaukausten jälkeen lukemin 4-3. Uhmapelaajien papereissa Boston on kuitenkin erittäin vahvoilla, vaikka tällä kerralla Vegas pääsekin kotiyleisön eteen.

Hurjan voittoputken jälkeen isäntien tahti on ollut hiipumaan päin ja viimeisistä kahdeksasta ottelusta vain neljä on päättynyt voittoon. Taso on edelleen kova, mutta tällaisessa huippumatsissa poissaolot voi nousta isäntien esteeksi. Jack Eichelin pelikunnon yllä on kysymysmerkkejä, vaikkakin hän palasi rosteriin edellisessä ottelussa. Brett Howden on sivussa kuten myös Alex Pietrangelo ja lisäksi Shea Theadore otti osumaa edellisessä ottelussa Flyersia vastaan eikä häntä nähdä tulevassa matsissa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jesse Granger

@JesseGranger_
No Shea Theodore, Jack Eichel or Alex Pietrangelo at Golden Knights practice today.

Bostonin meno on ollut mielipuolista tällä kaudella – 26 matsia on tuonut 43 pistettä ja tehtyjen maalien osalta ottelua kohden se on sarjan toiseksi tehokkain joukkue. Kuuden tai seitsemän maalin illat on harvassa, mutta tasaisen tappava tahti pitää numerot korkealla. Omissa puolestaan helisee sarjan vähiten. Kun myös erikoistilanteet on iskussa, on vieraat tällä hetkellä erittäin vaikeasti kaadettavissa. Se ei kuitenkaan mahdotonta ole ja kuten kaikille muillekin, sattuu myös Bostonille ohi pelejä ajoittain. Viimeisin matsi päättyi nimittäin tappioon Arizonaa vastaan, vaikka laukaukset kirjattiinkin Bostonille peräti 46-16.

Laadukkaasta materiaalista huolimatta Vegasin poissaolot ottaa koville, varsinkin jos Eichel on vielä sivussa. Tähän kun lisätään se, että Boston on ollut kaksikosta vahvempi ja kotijoukkueen trendi on ollut laskemaan päin, on vieraat Uhmapelaajien arvioissa erittäin vahvoilla. Siispä lapulle poimitaan suoraa vierasvoittoa, jolle päästään Tonybetiltä poimimaan 2,26 kerroin. Vaikka varsinaista plussaa Bostonille ei Arizona-tappiosta voi antaa, ei huippujoukkueelle pieni palautus maan pinnalle ole pahitteeksi – nälkää varmasti jäi tappion jäljiltä.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
“They practiced like they want to be good. It’s a little bit of a thing for us is we don’t want to lose two in a row...so [Sunday] night’s important to us.”

📰Saturday's Practice Rundown: bit.ly/3PiLbqD
nhl.com

Need to Know: Bruins at Golden Knights | Boston Bruins

Boston set to close out road trip with second meeting in six days against Vegas