NHL to 02.03. klo 05:00

Vegas Golden Knights - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puljujärven debyyttiä odotellaan! Jatkuuko ritarilauman tehottomuus huippuvireistä Hurricanesia vastaan?

Erinomaisessa viiressä viime viikkoina viilettänyt Carolina Hurricanes pelaa varhain torstaiaamuna vieraissa Vegas Golden Knightsia vastaan. Mielenkiinnolla odotetaan muun muassa tuoreen suomalaishankinnan ensiesiintymistä hurrikaanipaidassa. Isäntien otteet ovat viime aikoina olleet yllättävän aneemisia ja etenkään hyökkäyspäässä tulosta ei ole tullut toivotulla tavalla.

Vegas Golden Knights selvitti pahimman loukkaantumissumansa alkuvuodesta ja surkean tammikuun luultiin hiljalleen olevan vain paha muisto. Hiljattain tehot ovat kuitenkin kadonneet ja maalivahtitilanne on niin ikään pieni kysymysmerkki. Kuten tiedetään Robin Lehner ei ole tällä kaudella pelaamassa, Laurent Brossoit on loukkaantuneena ja nyt myös kuluvan kauden sensaatiovahti Logan Thompson on loukkaantuneena. Päätorjuntavastuussa on viime aikoina ollut Adin Hill.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka pahimmat loukkaantumiset lienevät Vegasin osalta takana, puuttuu pari merkittävää hyökkäyspään pelaajaa yhä kokoonpanosta. Nicolas Roy on todennäköisesti sivussa Carolinaa vastaan ja Mark Stonen pelikuntoon pääsemistä saadaan Golden Knightsissa vielä odotella. Vieraiden pelaajatilanne on selvästi parempi, sillä ainoastaan Ondrej Kase ja Max Pacioretty jatkavat telakalla. Tuoreen hankinnan Jesse Puljujärven pelaaminen jo vierasmatsissa ritarilaumaa vastaan on mahdollista.

Carolina Hurricanes

@Canes
Welcome to Raleighwood, Jesse!

Hurricanes on ollut viime aikoina lähes pysäyttämätön joukkue, kun 14 edellistä ottelua ovat tuoneet sille peräti 12 voittoa. Edellinen matsi Anaheim Ducksia vastaan oli joukkueelle selvä ohipeli, mutta viiden kamppailun voittoputken katkeamisesta huolimatta Rod Brind’Amurin miehistöä ei kannata sortua aliarvioimaan. Ankkoja vastaan Hurricanesilla oli huono naurettavan huono tuuri, joka tuskin toistuu.

Carolina on tällä hetkellä kenties sarjan paras joukkue tasaisuuden näkökulmasta. Laadukkuus tasakentällisin ja nimenomaan tasaisuus ovat asioita, jotka satavat todella selvästi vieraiden laariin vertailussa Vegas Golden Knightsiin. Torstaille pelivalinnaksi otetaan Hurricanes-voitto (1X2).

Betsaa Carolinalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Carolina Hurricanes), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Carolina Hurricanes” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.