pe 11.06. klo 04:00

Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche

Colorado Avalanche selkä seinää vasten Vegas Golden Knightsin vieraana!

Colorado Avalanche taistelee kautensa jatkumisesta selkä seinää vasten Vegas Golden Knightsin vieraana. Colorado aloitti ottelusarjan vahvasti voittamalla kaksi ensimmäistä kohtaamista. Tämän jälkeen Vegas on kuitenkin vienyt nimiinsä kolme seuraava. Ottelusarjan viides kohtaaminen kääntyi lopulta Vegasin eduksi Mark Stonen 2–3-jatkoaikamaalilla.

Colorado on esittänyt yllättävän heikkoja otteita ottelusarjan aikana. Joukkue on ollut viime otteluissa hyvin virhealtis kiekollisena Vegasin vauhdin ja kovan paineen alla. Viidennen ottelun kolmas erä peilasi hyvin koko ottelusarjaa isossa kuvassa. Colorado lähti kolmanteen erään 2–0-johtoasemassa, mutta sortui virheisiin molempien siniviivojen päällä, joista Vegas rankaisi armotta. Erityisesti Nathan MacKinnon on ollut hyökkäyspäässä suurissa vaikeuksissa ottelusarjan ensimmäisten kohtaamisten jälkeen. Koko Coloradon ykkösnyrkki on ollut viime otteluissa luvattoman vaisu.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Jos Coloradon isoimmat tähdet ovat kadonneet kuvasta, niin Vegasin tähdet ovat kantaneet joukkuettaan. Marc-Andre Fleury oli yhtä nukahdusta lukuunottamatta äärimmäisen vahva ottelusarjan viidennessä kohtaamisessa ja piti Vegasia pystyssä Coloradon kahden ensimmäisen erän rynnistyksen ajan. Vegasin pelinopeus ja aktiivisuus pakottaa Coloradon jatkuvasti virheisiin, jotka Vegas kääntää nopeasti maalipaikoiksi. Vegas ei ole myöskään sortunut Coloradon tavoin mittavaan määrään virheitä ottelusarjan aikana.

Coloradolle tarjottiin avaimia siirtyä ottelusarjassa johtoon, mutta joukkue virheili itsensä tappioon. Vegas on ollut äärimmäisen vahva kotikaukalossaan, jossa se kaatoi Coloradon 3–2 ja 5–1-lukemin. Colorado oli suuressa pulassa molemmissa Vegasissa pelatuissa otteluissa ja saman Vegasin rynnistyksen voi odottaa jatkuvan myös ottelussa numero kuusi. Pelivalinnaksi nostetaan Vegasin voitto (1X2).

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %