ma 07.06. klo 03:30

Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche

Jatkuuko Vegasin nousujohteinen peli vai karkaako Colorado ottelusarjassa 3–1-johtoon?

Vegas Golden Knights nousi mukaan taisteluun ottelusarjan voitosta, kun joukkue kaatoi Colorado Avalanchen 3–2-lukemin kotikentällään. Voitolla Vegas kavensi ottelusarjan 1–2-lukemiin. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet numeroiden valossa todella tasaisia, mutta pelillisesti Vegas on Coloradon niskan päällä ja hallinnut kentän tapahtumia.

Ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen murskajaisten jälkeen Vegas on hallinnut kahden seuraavan ottelun tapahtumia. Vegas on tuottanut reilusti enemmän laukauksia, mutta joukkueen viimeistely ei ole riittävällä tasolla. Vegas onnistui kuitenkin kääntämään tasaisen kolmannen ottelun edukseen aivan ottelun loppuhetkillä. Joukkueen täytyy kuitenkin pysyä poissa jäähyaitiosta, sillä Colorado on taistellut kahdessa edellisessä ottelussa voitosta nimenomaan ylivoimansa ansiosta.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Colorado johtaa ottelusarjaa, mutta joukkueen kahden edellisen ottelun pelilliset esitykset ovat olleet jokseenkin vaisuja. Varsinaisessa hädässä joukkue ei ole ollut missään vaiheessa, mutta Vegas on hallinnut otteluita pelillisesti. Coloradon ylivoima on toiminut loistavasti ja joukkueen maalilla Philipp Grubauer on ottanut todella tärkeitä torjunta. Kaikesta huolimatta Colorado on ollut jokseenkin aseeton Vegasin kiekollista nopeutta vastaan erityisesti Vegasin kotikaukalossa.

Vegas vakuutti kotikaukalossaan ja joukkue tulee varmasti jatkamaan samanlaista nopeaa vastahyökkäyspelaamista, jota nähtiin edellisessä ottelussa. Colorado ei missään nimessä ole esittänyt heikkoja otteita kahdessa edellisessä ottelussa, mutta vaarallisimmat maalipaikat ovat olleet Vegasilla. Uskotaan Vegasiin kotikentällään ja pelivalinnaksi nostetaan Vegasin voitto jatkoaika mukaan lukien.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %