NHL la 20.05. klo 03:30

Vegas Golden Knights - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegasin maalivahtiosaston yllä on runsaasti kysymysmerkkejä – jatkaako Roope Hintz dominointia?

Perjantain ja lauantain välisenä yönä saadaan myös Läntisen konferenssin finaalisarja käyntiin Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin välillä. Lopulta erittäin tasaväkisestä parivaljakosta on kyse, mutta Uhmapelaajien näkemys on aavistuksen verran markkinaa Dallas-myönteisempi, joten ainakin avausottelussa katseet kääntyy kohti vierasjoukkuetta.

Vegas hoiteli avauskierroksella Winnipeg Jetsin ilman sen suurempia ongelmia otteluvoitoin 4-1. Toisella kierroksella vastaan asettui Edmonton Oilers supertähtineen ja vaikka Vegas ei löytänyt vastausta Edmontonin ylivoimapeliin, esiintyi se vahvasti tasakentällisin ja muun muassa kärkiyksilöt kuten Jack Eichel, Mark Stone ja Jonathan Marchessault käytti hyvin hyödyksi Edmontonin puolustuksen heikkouksia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Dallas puolestaan selätti avauskierroksella Minnesota Wildin ennen kaikkea Roope Hintzin tehokkuuden ansiosta. Hintz on vahva ehdokas voittamaan koko pudotuspelien pistepörssin ja toistaiseksi suomalaishyökkääjällä on kasassa tehot 9+10. Seattle Krakenia vastaan Dallas joutui todella kamppailemaan ja jatkopaikka irtosi vasta seitsemännessä ottelussa, vaikka Dallas toki onnistui maaliodottamia hallitsemaan erittäin hyvin.

y - Dallas Stars

@DallasStars
We really shouldn’t have to post these reminders this often.

Roope is Him(tz).


Tämän otteluparin tärkein yksittäinen kaksinkamppailu käydään tolppien välissä. Dallasin maalilla Jake Oettinger pelasi vahvan sarjan Minnesotaa vastaan, mutta Seattlea vastaan mukaan mahtui myös muutama heikompi matsi ja kahdesti hänet vaihdettiin maalilta pois. Toisaalta hän oli myös erittäin luotettava ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa ja kun verrataan Vegasin maalivahtiosastoon, on Oettinger selvästi kotijoukkueen vaihtoehtoja vahvempi. Vegasin maalilla Adin Hill nappasi torjuntavastuun Laurent Brossoitin loukkaannuttua ja Hill kieltämättä esiintyi hyvin, mutta ei hän kuitenkaan ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa sarjan kärkivahtien joukossa.

Uhmapelaajat ei aivan niin vähämaalista asetelmaa osta mitä vedonlyöntimarkkina tarjoaa ja lisäksi myös hieman Dallas-myönteisistä asetelmista vedot lähdetään hakemaan vieraiden kautta. Lapulle otetaan Dallasin yli 2,5 maalia varsinaiselle peliajalla, jolle tarjoillaan 1,88 kerrointa. Dallas on ollut hyökkäyssuuntaan erittäin vahva, vaikka esimerkiksi Jason Robertson ei ole vielä saanut kunnolla maalihanoja auki. Lisäksi Vegasin maalivahtiosastoon on kaikkea muuta kuin vahvalla pohjalla, vaikka Hillillä muutama vahva peli on alla.