NHL su 21.05. klo 22:00

Vegas Golden Knights - Dallas Stars

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegas nappasi ensimmäisen voiton, mutta luotto Dallasiin ei horju – Roope Hintzin dominointi jatkuu!

NHL:n parissa viikonloppu päästään paketoimaan Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin välisellä ottelulla. Läntisen konferenssin finaalisarja alkoi Vegasin voitolla, mutta odotetusti tarjolla oli erittäin tasainen taisto, johon ei edes varsinainen peliaika riittänyt. Ensimmäisessä matsissa Uhmapelaajat pääsi lunastamaan Dallas-myönteisellä vedolla ja samalla linjalla jatketaan edelleen.

Ottelu saatiin kunnolla käyntiin avauserän puolen välin jälkeen, kun Dallas pääsi kahdesti testaamaan ylivoimapeliä, mutta kuitenkin tuloksetta. Lopulta palkinto tuli erän lopussa, kun hieman maalinteon kanssa tuskaillut Jason Robertson vei vieraat johtoon. Vegasin William Karlsson vastasi kahdesta seuraavasta osumasta ja lopulta kunnon karkelot syttyi kolmannessa erässä, kun maaleja taottiin vuoron perään. Jatkoajalle lähdettiin 3-3 tasatilanteessa, mutta varsinaista momentumia Dallas ei saanut varsinaisen peliajan myöhäisestä tasoituksesta, sillä jatkoaikaa kerkesi kulua vain hieman yli minuutti kunnes Brett Howden iski Vegasille ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

Sportsnet

@Sportsnet
YOUR GAME 1 OT HERO, BRETT HOWDEN! 🤩

Vaikka voittoon asti Dallasin rynnistys ei riittänyt, sai se heti tärkeitä onnistumisia valtavassa roolissa olevalle kärkiketjulle. Aiemmin mainittu Robertson keräsi tehot 1+1, Joe Pavelski tarjosi kaksi syöttöpistettä ja kukapa muu kuin Roope Hintz oli jälleen liekeissä tehoin 1+2. Hintz nousi yksin pudotuspelien pistepörssin kärkipaikalle ohi Edmontonin Connor McDavidin ja tätä menoa Hintz nappaa pian myös maalipörssin kärkipaikan Leon Draisaitlilta, jonka pudotuspelit päättyi 13 maaliin.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
HINTZ IS OFFICIALLY THE LEADING POINT SCORER IN THE PLAYOFFS 🤩

Ensimmäisessä ottelussa Uhmapelaajien pelivalintana toimi Dallasin yli 2,5 maalia varsinaisella peliajalla ja samalla linjalla jatketaan edelleen. Vegas ei ainakaan vielä löytänyt keinoja Dallasin kärkiketjun pysäyttämiseksi ja edelleen on muistettava Vegasin maalivahtitilanne, joka ei missään nimessä ole optimaalinen Adin Hillin napattua ykköstorjujan rooli kesken pudotuspelien. Vaikka Hill ei huono maalivahti ole, ei hän myöskään kärkikorin kassareihin lukeudu.