su 28.05. klo 03:00

Vegas Golden Knights - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallas sinnittelee yhä mukana – riittääkö varsinainen peliaika tälläkään kerralla?

Tulevana yönä NHL:n pudotuspeleissä jatketaan kamppailua toisesta finaalipaikasta, kun Vegas Golden Knights palaa kotiyleisön eteen. Dallas onnistui vihdoin ja viimein löytämään tarvittavat tehot kääntääkseen tiukka taisto itselleen, mutta nyt tilanne jälleen vaikeutuu kun se joutuu poistumaan kotiyleisön edestä. Pääosin erittäin tasaisia matseja on ollut tarjolla ja sellaista sopii jälleen odottaa.

Dallas oli neljännessä ottelussa selkä seinää vasten ja se tarvitsi valtavaa parannusta kolmannen ottelun oltua täysi katastrofi. Matsi ei lähtenyt erityisen hyvin käyntiin Dallasin kannalta, sillä William Karlsson vastasi ensimmäisestä maalista, mutta avauserän lopulla Jason Robertson toi Dallasin tasoihin. Ottelun puolessa välissä Vegas siirtyi taas johtoon, mutta jälleen kerran Robertson nousi suureen rooliin illan toisella osumalla. Kolmas erä mentiin ilman maaleja, mutta jatkoajalla Brayden McNabbin rangaistus antoi Dallasille mahdollisuuden hyödyntää vahvaa ylivoimapelaamista ja lopulta Joe Pavelski naulasi ensimmäisen otteluvoiton Dallasille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dimitri Filipovic

@DimFilipovic
Goal: Robertson

Primary Assist: Robertson

Secondary Assist: Robertson

Vaikka Dallas ei vielä uponnut, on sillä paljon mietittävää kuinka se pystyisi horjuttamaan Vegasia tasakentällisin. Toistaiseksi ottelusarjassa 5vs5 pelatessa maalit on kirjattu 9-4 Vegasin hyväksi. Lisäksi Dallas joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman Jamie Benniä ja Evgeny Dadonovia, joten jo valmiiksi valtavassa vastuussa oleva ykkösvitja joutuu entistäkin suurempaan rooliin. Dallasin onneksi Robertson on hiljalleen saanut maalihanoja auki ja Roope Hintz puolestaan johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä komein tehopistein 10+14.

Tasaista on ollut läpi ottelusarjan ja samalla linjalla toivottavasti jatketaan edelleen. Vedoksi lähdetään hakemaan edellisen ottelun tavoin tasapeliä. Ottelusarjaan lähdettäessä kenties suurin kysymysmerkki oli se, pystyykö Vegasin maalivahtiosasto vastaamaan huutoon ja toistaiseksi Adin Hill on torjunut erittäin vahvoin ottein, joten suurta tasoeroa ei ole syntynyt sillekään osa-alueelle.