NHL ke 29.03. klo 05:00

Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegasin vahvat otteet jatkuu – jääkö Edmonton kakkoseksi toista kertaa lyhyen ajan sisään?

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä saadaan ruutuihin Läntisen konferenssin huippuottelu, kun Edmonton Oilersin matkaa kärkipaikkaa pitävä Vegas Golden Knightsin vieraaksi. Tutut jengit on vastakkain, sillä kaksikko otti yhteen vain pari päivää takaperin Edmontonin isännöidessä. Tasainen taisto oli tarjolla, mutta lopulta Vegas katkaisi Edmontonin voittoputken vieden matsin jatkoajalla.

Vegasilla ei tälläkään kaudella ole ollut parasta onnea mukana loukkaantumisten suhteen, sillä tälläkin hetkellä sivussa on pelaajia kuten Mark Stone, Logan Thompson ja Reilly Smith. Kaikesta huolimatta isännät komeilee konferenssin kärkipaikalla ja viimeisistä 10 ottelusta voittoja on irronnut komeat kahdeksan. Muun muassa erikoistilanteissa olisi vielä varaa parantaa eikä isännät kuulu kärkisijoille päästettyjen tai tehtyjen maalien osalta, mutta toisaalta myöskään suurempia kompastuskiviä ei löydy.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Edmontonin kohdalla usein suurimmat kysymysmerkit on ollut omassa päädyssä, mutta esimerkiksi Nashvillestä hankittu Mattias Ekholm oli hyvä lisä takalinjoille. Valtava tulivoima antaa mahdollisuuden voittaa illasta toiseen, mutta vastaavasti tolppien välissä Jack Campbellin kausi ei ole sujunut toiveiden mukaisesti. Kirjoitushetkellä Edmontonilla on vielä luvassa ottelu Arizonan vieraana ja siispä lepoetu on Vegasilla. Ottelun aloittavaksi maalivahdiksi on varmistettu Campbell, joten Vegasia vastaan torjuntavastuu todennäköisesti siirtyy vahvemmin esiintyneelle Stuart Skinnerille.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
"It hasn’t been the season I have expected of myself but there’s still some hockey left."

Jack Campbell on his start tonight vs. Arizona.

@Enterprise | #LetsGoOilers

Isäntien tilanne loukkaantumisrintamalla voisi olla parempikin, mutta mistään katastrofista ei ole kyse eikä se esimerkiksi kaksikon edellisessä kohtaamisessa noussut esteeksi. Vegas on ollut vahvassa iskussa ja paremmin levänneenä se myös ansaitsee Uhmapelaajien arvioissa kotiyleisön edessä ennakkosuosikin aseman. Lapulle poimitaan lopullista kotivoittoa, jolle tarjoillaan 2,00 kerrointa Mobilebetillä – mikäli tili vielä puuttuu, katso alta ohjeet ja ota vedosta kaikki irti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Voittaja Täysiaika – Vegas Golden Knights kertoimella 2,00.

4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,00 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.