su 07.05. klo 02:00

Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tästä ei kiekkoviihde parane! Edmontonin supertähdet takoo hurjaa tulosta, mutta koituuko oman päädyn ongelmat kohtaloksi?

NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella on viihdetakuu kohdallaan, kun Vegas Golden Knights ja Edmonton Oilers asettuvat vastakkain. Heti avausotteluun päästiin näkemään supertähtien loistetta ja maaleja paukutettiin oikein urakalla Vegasin viedessä ottelu lopulta lukemin 6-4. Vegas taisteli tiensä kuskin paikalle, vaikka Leon Draisaitl yritti kerta toisensa jälkeen ottaa Edmontonia reppuselkään viimeistellen vieraiden kaikki maalit.

Jälleen kerran Draisaitl on onnistunut nostamaan pudotuspeleissä tasoaan entisestään eikä ole epäselvää kuka on toistaiseksi dominoinut kaukalossa. Toki Connor McDavidilta on tullut kelvollisesti tulitukea taustalla ja myös puolustaja Evan Bouchard on antanut todella vahvoja näyttöjä, mutta seitsemään otteluun Draisaitl on takonut käsittämättömät 11 maalia ja lisäksi tarjoillut neljä syöttöä. Edelleen Edmontonin on kuitenkin löydettävä keinot parantaa pelaamista tasakentällisin, sillä uskomaton lähes 60% tehokkuus ylivoimalla ei voi loputtomiin jatkua, vaikka vieraiden ylivoima oli runkosarjassakin sarjan parasta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Shayna

@hayyyshayyy
No passing lanes, no problem. Leon Draisaitl with his second goal of the game

Jatkossa katseet tulee kääntymään entistäkin enemmän hyökkäyksen supertähtien lisäksi tolppien väliin, sillä lähtökohtaisesti kummankaan joukkueen maalivahtiosasto ei aivan sarjan kärkikastiin kuulu. Vieraiden maalilla Stuart Skinner on kiistatta ollut tällä kaudella Edmontonin kassareista vahvempi, mutta ei hänen otteet esimerkiksi ensimmäisellä kierroksella Los Angeles Kingsiä vastaan liikaa kehuja kerännyt. Vegasin maalilla Laurent Brossoit pääsi Winnipeg Jetsiä vastaan kohtalaisen helpolla eikä hän myöskään varsinaisesti sarjan eliittivahteihin kuulu.

Uhmapelaajat uskoo, että tälläkin kerralla hyökkäyspään rummutus vie lopulta voiton ja lapulle otetaan yli 6,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Ennen kaikkea Edmontonin pitäisi pystyä parantamaan puolustuspelaamista, mutta ei se saanut kovinkaan kummoista kehitystä aikaiseksi Kingsiä vastaan ja Vegasia vastaan haasteet vaan lisääntyy. Myös Vegasin puolelta voi lyötyä kelvollisia tarjouksia, sillä vaikka kirkkaimmat tähdet löytyy vierailta, pystyy Vegas hyödyntämään rosterin laajuutta paremmin.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
we

stan

the

chan

man