NHL pe 18.03. klo 04:30

Vegas Golden Knights - Florida Panthers

Vegasin ja Floridan välillä on kaikki ainekset maali-iloittelulle!

Ensi yönä on kunnon tulitusta odotettavissa, kun Vegas Golden Knights saa vieraaksi Florida Panthersin. Vegas vierii tällä hetkellä kiihtyvällä vauhdilla alamäkeen eikä matsi yhtä sarjan tulivoimaisinta joukkuetta vastaan lupaa hyvää. Hyökkäyspäässä se pystyy haavoittamaan, mutta kestääkö alakerta? Kotiyleisön tuki on tietysti takana, mutta vaikea ilta on luvassa.

Vegasin vieraskiertue meni lievästi sanottuna puihin – viisi matsia, joissa kaikissa turpaan eikä yhtäkään pistettä. Vastassa oli muun muassa Philadelphia ja Buffalo, mutta vahvasta hyökkäyspään painostuksesta huolimatta kiekkoa ei saatu verkkoon. Viimeiset kolme matsia oli enemmän alakerran sekoilua – omiin meni 18 maalia. Robin Lehnerin poissaolo heikentää maalivahtiosastoa isosti, Mark Stone on ollut jo tovin sivussa ja muun muassa Max Paciorettyn pelikunto on epäselvä. Helppoa ei siis ole.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Hävittyään kolme peräkkäistä matsia Florida on päässyt jälleen vauhtiin – viimeisistä seitsemästä matsista vain yksi tappio voittolaukausten jälkeen. Vastustajat ei tosin ole ollut vaikeimmasta päästä ja Vegasin heikosta jaksosta huolimatta tulee Floridan puolustuksella pitämään kiirettä. Vahvasti hyökkäävä pelitapa jättää luonnollisesti vastustajalle paikkoja iskeä vastaan. Tässä kaksinkamppailussa Florida on kuitenkin vahvempi myös puolustussuuntaan. Vaikka päästettyjä maaleja on molemmilla runsaasti, on Florida päästettyjen maaliodottamien osalta vahvempi.

Vegas tarvitsee tähän väliin ehjän suorituksen puolustuksellisesti, mutta Floridaa sellaiset on hyvin harvassa. Ottelussa on loistavat lähtökohdat maali-iloittelulle ja lapulle kelpaa poimia yli 6,5 maalia koko matsiin, eli 3-3 tasapelillä päästään myös lunastamaan. Vegasilta löytyy hyökkäyspäästä riittävästi taitoa iskeä Floridan alakertaan avautuviin väleihin, mutta maalilla todennäköisesti aloittavan Laurent Brossoitin on seisottava päällään pysäyttääkseen Floridan tykityksen.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Yli 6,5 maalia” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>

10 euroa pelirahaa