NHL ke 14.06. klo 03:00

Vegas Golden Knights - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nostaako Golden Knights kannua jo nyt? Kissojen ympärillä jättimäiset kysymysmerkit!

Florida Panthers taipui niukasti neljännesä finaaliottelussa, joten se pelaa selkä seinää vasten Las Vegasissa. Onko keskiviikkoyönä kauden viimeisen ottelun aika, vai vieläkö kissapaidoilta löytyy uutta kulmahammasta? Kaksi ensimmäistä Golden Knightsin kotikamppailua vei isäntä. Nouseeko kannu vai jatkuuko sarja?

*Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka voit betsata Vegasin voitolle (1X2) riskeeraamatta senttiäkään.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Sergei Bobrovski oli erityisesti Florida Panthersin voittamassa kolmannessa finaalikamppailussa erinomaisessa vedossa joukkueensa maalilla, mutta aivan konferenssifinaalien tasolle mies ei ole vielä yltänyt. Iso kysymys Floridan voiton kannalta on, että vieläkö Bobrovskilta löytyy vaihdelaatikosta pykäliä. On selvää, että tähtimaalivahdilta vaaditaan huippusuoritusta voiton eteen.

Pelaajatilanne on finaalisarjan aikana kaikkea muuta kuin parantunut floridalaisittain ja nyt Eetu Luostarisen lisäksi myös Antony Duclair sekä Matthew Tkachuck kärsivät pienistä kolhuista. On toki selvää, että miesten ollessa edes lähellä pelikuntoa, tässä vaiheessa ei säästellä. Golden Knightsilla ei puolestaan ole uusia haasteita loukkaantumistilanteen osalta.

Finaalisarjan alkuvaiheessa vertailtiin veskareita ja oltiin vahvasti sitä mieltä, että Adin Hill on selvästi Bobrovskia suurempi kysymysmerkki. Toki kaikki viittasi siihen, mutta tällä hetkellä ritarilauman maalivahti koppaa kiekkoja selvästi yli odotusten. Kun kautta on mahdollisesti jäljellä enää yksi ottelu, nousisi voitolla yhdeksi tärkeimmistä Vegas-sankareista nimenomaan Hill. Uskomaton tarina AHL:n kakkosvahdin tonteilta parrasvaloihin ja mahdollisesti mestaruuteen.

Kaikki viittää siihen, että Florida Panthersin potku riitti konferenssifinaaleihin, mutta ei siitä eteenpäin. Kaikki kunnia Paul Mauricelle ja kumppaneille upeasta suorituksesta, mutta finaalisarja on alusta loppuun osoittanut, että kannu on Vegasin. Pelivalinnaksi isketään kotivoitto maksimipanostuksella (1X2). Jos Duclair ja Tkachuck ovat puolikuntoisia – tai eivät pelikunnossa lainkaan – on se melko välitön game over jo valmiiksi selvästi kapeammalle pantterimiehistölle.

Näin tuplaat rahasi Vegasin avulla riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee ratkaisevassa NHL-finaalissa huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Vegas Golden Knightsin voittoa (1X2) kertoimella 1,96
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 49 per nenä!
  • Jos veto ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Tuplaat joko mukavasti kassasi tai saat panoksen takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.