NHL ma 13.12. klo 04:00

Vegas Golden Knights - Minnesota Wild

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegasin ja Minnesotan välillä ei käy maalivahteja kateeksi!

Tulevana yönä ei tule viihdettä puuttumaan, kun Vegas Golden Knights isännöi Minnesota Wildia. Vieraat on ollut yksi kauden vakuuttavimmista joukkueista, mutta sairastuvan tyhjentyessä isännillä on alkanut matka kohti huippua. Minnesota pelasi viime yönä, joten Vegasin on painettava kaasu pohjaan heti alusta alkaen.

Vegas on odotuksiin nähden ollut pettymys, mutta suuri syy on ollut myös poissaoloilla. Kun sivussa on ollut pelaajia kuten Mark Stone, Max Pacioretty ja William Karlsson, ottaa kovakin materiaali isosti osumaa. Ei poissaolot ole kuitenkaan ollut suurin ongelma, sillä vaikka päästettyjä maaleja on ‘’vain’’ 81, on alakerta ollut kuin reikäjuustoa. Ainoastaan Philadelphia Flyersia vastaan, jolle Vegas hävisi edellisessä ottelussa lukemin 3-4, on luotu enemmän maaliodottamaa ottelua kohden 5vs5 pelattaessa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Läntisen konferenssin kärjessä majaileva Minnesota on ollut loistavassa lennossa, vaikka viime yönä oli tarjolla ohipeli, jonka Los Angeles Kings vei lopulta lukemin 2-1. Paikoista ei kuitenkaan ollut pulaa kummassakaan päässä, kuten alla olevasta koosteesta näkyy. Sitä ennen alla oli kahdeksan ottelun mittainen voittoputki. Kirill Kaprizov on näyttänyt ettei hän ole NHL:ssä vain yhden kauden ihme ja samalla taustalta tulee tehoja vaikka muille jakaa. Ainoastaan Florida Panthers ja Colorado Avalanche on tehnyt enemmän maaleja tällä kaudella.

Vaikka vieraat pelasi viime yönä, ei nyt ole mitään nyhjäystä tarjolla. Tulivoimaa Vegasilta löytyy riittämiin, mutta sairastuvan tyhjeneminen ei ole tuonut ratkaisua alakerran ongelmiin. Minnesotan hyökkäys tulee olemaan sille myrkkyä, joten isäntien hyvän maalivireen on jatkuttava. Unibetin tarjoama 1,89 kerroin vähintään kuudelle maalille otetaan ilomielin vastaan! Lisäksi otetaan vielä pieni veto yli 6,5 linjalla, jossa on jatkoaika ja voittolaukaukset mukana. Ei muuta kuin kohti uutta viikkoa ja uusia osumia!