NHL pe 25.03. klo 04:00

Vegas Golden Knights - Nashville Predators

Saako Vegasin syöksykierre jatkoa?

Vegas Golden Knights kaipaa kipeästi pisteitä mikäli joukkue mielii esiintyä tämän kauden pudotuspeleissä. Vegas majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla yhden pisteen perässä Dallas Starsia. Vegasin tilannetta ei helpota, että joukkue on pelannut peräti neljä ottelua Dallasia enemmän ja joukkueen vieraaksi saapuva Nashville Predators on esittänyt tällä kaudella pääosin hyviä otteita.

Vegasin tilanne on tällä hetkellä todella synkkä. Vegas on jäämässä pudotuspelijunan kyydistä ja joukkueen loukkaantuneiden lista on järkyttävää luettavaa. Sivussa ovat muun muassa joukkueen maalivahti Robin Lehner, puolustuksen yksi tukipilareista Alec Martinez, sekä hyökkäyksen tähdet Max Pacioretty ja Mark Stone. Poissaolot ovat näkyneet siipirikkoisen Vegasin otteissa selvästi. Vegas on jäänyt maaleitta kahdessa edellisessä ottelussaan ja samaan aikaan joukkueen puolustuspeli on ollut todella heikkoa.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Nashville saapuu Vegasiin selkeä Los Angeles Kingsille kärsitty 6–1-tappio niskassaan. Pääosin Nashvillen otteet ovat olleet kuitenkin viime aikoina lennokkaita ja joukkue on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän. Näissä otteluissa Nashville on takonut taululle yhteensä peräti 45 täysosumaa. Iso kiitos tästä kuuluu Roman Josin johtamalle tehokkaalle ylivoimalle. Vegasin tehokkuus tuleekin varmasti olemaan iso ongelma heikosti esiintyneelle Vegasille.

Vegas ei ole vakuuttanut ja joukkueen lukuisat loukkaantumiset ovat heikentäneet entisestään joukkueen iskukykyä. Nashville on puolestaan vakuuttanut erityisesti hyökkäyssuuntaan ja joukkueen maalilla Juuse Saros on esittänyt kelpoja otteita. Uhmapelaajat uskoo Vegasin vaikeuksien jatkuvan. Uhmapelaajat nostaa ottelun pelivalinnaksi Nashvillen voiton varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa