NHL to 08.12. klo 05:00

Vegas Golden Knights - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Iske betsi Vegasille ja saat 25€ ilmaisvedon! Jatkuuko uusien ratkaisijoiden tupsahtelu kuin tyhjästä?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon betsaamalla Vegas Golden Knightsin voittoa.

Vegas Golden Knights kävi tiistain vastaisena yönä ryöstöretkellä Bostonissa ja nappasi toisen voittonsa peräkkäin. Isossa kuvassa ritarilauma on ollut valovoimaisimpia joukkueita koko NHL:ssä, joten melkoinen haaste on New York Rangersilla T-Mobile Arenalla edessään. Isännillä on pieniä poissaoloja, mutta se on siitä huolimatta Uhmapelaajien papereissa suursuosikki.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Tasakentällisin Vegas Golden Knights pyyhkii vähintäänkin läntisessä konferenssissa kaikilla kilpakumppaneillaan lattiaa tällä hetkellä. Se on selvästi vaarallisempi joukkue 5–5-pelaamisessa verrattuna New York Rangersiin. Bruce Cassidyn miehistö on säväyttänyt syvyydellään monessakin mielessä. Ennen kauden alkua lytättiin joukkueen maalivahtiosasto Robin Lehnerin koko kauden kestävän loukkaantumisen takia, mutta Logan Thompson on osoittautunut yhdeksi sarjan tasaisimmista torjujista. Jopa asiantuntijat jossain määrin yllättämään päässyt leveys ei rajoitu ainaostaan tolppien väliin.

Cassidylla on käsissään syvä pelaajisto, joka ei ole hätkähtänyt edes Brett Howdenin tai vielä tuoreempana Jack Eichelin poissaoloista. Ilman ykkössentteriään maanantaina pelanneet kultahaarniskat painoivat vieraissa 3–4-jatkoaikavoittoon Boston Bruinsista ja dominoivat etenkin ottelun alkupuolta mielin määrin. Howdenin ja Eichelin lisäksi sivussa jatkaa mahdollisesti henkilökohtaisista syistä viime aikoina huilannut Alex Pietrangelo.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
say it with us...

🗣️ DJ PAULY C!!!

#VegasBorn | @socios

New York Rangers on napannut seitsemän matsin otannalla ainoastaan kaksi voittoa. Vaikka edellisessä ottelussaan niin ikään tiistain vastaisena yönä irtosi 6–4-voitto, ei suoritus ollut erityisen suurta luottamusta herättävä. St. Louis Blues latoi kovaa kyytiä kiekkoja yllättävän vaihtelevasti viime aikoina esiintyneen Igor Šestjorkinin selän taakse – Las Vegasissa vierailija ei voi luottaa siihen, että neljällä päästetyllä maalilla voittaisi.

Uhmapelaajat pitää Golden Knightsia selvästi suurempana ennakkosuosikkina kuin 1×2-markkina keskimäärin. Cassidyn miehistö on näyttänyt, että pienet poissaolot eivät lannista ja uusia ratkaisijoita riittää jokaisella osa-alueella. Vaikka tulikuumin vire osui toistaiseksi kauden alkuun, on tahti pysynyt tasaisena ja Rangers on torstaiyön väännössä vastaantulijana. Betsi isketään kotivoitolle (1×2).

Betsaa Vegasille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ Uhmapelaajien kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Vegas Golden Knights” 25€ panoksella ja voit voittaa 52€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat siis ilmaisvedon riippumatta betsin tuloksesta ja heti Vegas-matsin päätyttyä eli alkuperäisen betsin ratkettua.