NHL pe 06.01. klo 05:00

Vegas Golden Knights - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Porukkaa klesana kuin SaiPan maalilla konsanaan! Ottaako ihmejoukkue Golden Knights taas pinnoja?

Vegas Golden Knights on ihmeellinen joukkue. Kuuden kamppailun otannalla ryhmä on kaapinut viidesti pisteitä, vaikka sen kokoonpanosta on porukkaa telakalla kuin SaiPan maalilla konsanaan. Seuraava vastustaja Pittsburgh Penguins taisteli urhoollisesti talviklassikossa, mutta joutui kuin joutuikin lopulta taipumaan. Joko ritarilauman karmea pelaajakato alkaa näkyä tuloksissa?

Isännän sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi. Vielä kirjoitushetkellä ei ole tarkkaa tietoa, ketkä pelaavat perjantaiyönä, palaako joku kokoonpanoon tai saako Bruce Cassidy tällä kertaa edes neljää täyttä kentällistä kasattua. Edellisessä ottelussa sivussa olivat kärkisentterin Jack Eichelin lisäksi hyökkääjistä esimerkiksi Paul Cotter, Jonathan Marchessault sekä Brett Howden. Alakerrasta ovat puolestaan tovin puuttuneet Zach Whitecloud, Shea Theodore ja Alec Martinez.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Pahasta loukkaantumissumastaan huolimatta Golden Knights taikoo voittoja ja pisteitä. Viimeksi joukkue yllätti niin ikään pahasti vajaamiehisen Colorado Avalanchen vieraissa. Tällä hetkellä amerikkalaislähteet uumoilevat orastavasti sen puolesta, että Cassidyn miehistön sairastilanne olisi ainakin hyökkäyspään osalta paranemassa ennemmin kuin myöhemmin. Sekä Eichel että Cotter ovat tiettävästi jo olleet jäillä, mutta pelikunto on yhä hieman hämärän peitossa.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
🎥 Eichel: I watch every game, we've been playing really well. It's a resilient group. Different guys are stepping up every night.

Vierasjoukkueella Pittsburgh Penguinsilla on omat murheensa. Talviklassikossa Mike Sullivanin ryhmä taisteli hyvin, mutta menetti ottelun loppuhetkillä johtoasemansa ja hävisi Boston Bruinsille maalein 2–1. Erityisen hyvä ottelu oli siinä mielessä, että alakerrasta olivat ja ovat edelleen sivussa johtava kiekollinen puolustaja Kris Letang ja Jeff Petry.

Ulkoilmaottelussa maalivahti Tristan Jarry loukkasi itseään pahannäköisesti ja lienee vähintään viikon verran telakalla, mikä tarkoittaa Casey DeSmithille lisävastuuta maalinsuulla. Jälkimmäinen on toki mitat täyttävä kakkosvahti, mutta löytyykö tasaisuutta tarpeeksi, jos Jarryn poissaolo venyy? Hyökkäyspäästä puuttunevat puolestaan Ryan Poehling sekä Josh Archibald.

Ihmejoukkue Vegasilla ovat Cassidyn komennossa olleet palikat koko kauden hämmentävän hyvin kasassa – oli sairastupa täynnä tai ei. Joukkue majailee ansaitusti läntisen konferenssin piikkipaikalla. Esimerkiksi Eichel mahdollinen paluu kokoonpanoon voisi tuoda todellisen lisälatauksen isännille. Uhmapelaajat luottaa edelleen Golden Knightsiin, jonka avulla on kopattiin jo Coloradoa vastaan mukavasti kahisevaa. Pelivalintana toimii tällä kertaa lopullinen kotivoitto.

Betsaa Vegasille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Vegas Golden Knights), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Vegas Golden Knights” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.