ma 11.12. klo 05:00

Vegas Golden Knights - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä NHL:n pahin Hannu Hanhi? Surkean Sharksin tuuri kääntyy – viimeistään joskus!

Hämmästyttävän määrän maaleja ja yllätyksiä viime aikoina tarjoillut San Jose Sharks on edelleen tarunhohtoisen huonoin joukkue. Tulosten ei kannata antaa hämätä – kun vastaan tulee jälleen kovempi joukkue, on hailauma helisemässä. Vegas Golden Knights latoi edellisessä ottelussaan Dallas Starsin verkkoon peräti kuusi maalia ja voitti tennislukemin 1–6. Maalivireen sopii odottaa jatkuvan heikkoa Sharksia vastaan myös kotilinnakkeessa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta huippudiili – 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sharksin kärkikorin pelaajat ovat ottaneet viime aikoina joukkuetta tuloksellisesti reppuselkään ja kiekkoja on mennyt käytännössä jokaisesta tekopaikasta reppuun. Onnenkantamoiset tuskin jatkuvat loputtomiin saakka, mutta tällä hetkellä esimerkiksi Tomas Hertl, Mikael Granlund, Anthony Duclair sekä William Eklund pelaavat korkealla itseluottamuksella. Nähtäväksi jää, mureneeko se kovaa Vegas-alakertaa vastaan.

Vegas Golden Knights on huippuvireessä ja viiden ottelun pisteputkessa, jonka aikana se on voittanut neljä ottelua varsinaisella peliajalla. Jo mainitun Dallas-voiton lisäksi muun muassa Vancouver Canucks ja St. Louis Blues ovat saaneet maistaa hallitsevan mestarin kovuutta. Sharksiin verrattuna isäntä on täysin ylivertainen ja pelinopeudeltaan huomattavasti edellä. Kauden aiemmat keskinäiset kamppailut muistetaan suvereeneista Golden Knightsin voitoista lukemin 1–4 ja 5–0.

Maanantaiaamun pelivalinnaksi otetaan “Yhteensä – yli 5,5 maalia). Sharks on räppäillyt hyvin osumia viime aikoina, mutta Vegas jyrää tässä kamppailussa väkisin yli. Jossain vaiheessa haipaitojen tuuri varmasti kääntyy jälleen mittavaksi tappioputkeksi ja silloin kannattaa uhmakkaiden betsaajien olla hereillä. Vegas jyrää erikoistilanteissa, mutta ylivoimalla myös vierailija voi paikkansa saada, joten myös sen puolesta runsasmaalisuus maistuu.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella ja vähintään kertoimella 1,80.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.