NHL ke 10.11. klo 05:00

Vegas Golden Knights - Seattle Kraken

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Seattle Kraken on viihdyttävä, mutta sen pelillinen taso on kehno – mätetäänkö Vegasissa maaleja?

NHL:n tuoreimmat organisaatiot iskevät vastakkain, kun tälle kaudelle mukaan tullut laajennusjoukkue Seattle Kraken vierailee Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä toistamiseen Vegasissa Golden Knightsin kotijäällä. Isäntä kärsii useista pahoista poissaoloista, mutta niitä on myös vierailla. Krakenin ottelut ovat tähän saakka olleet todella viihdyttäviä, mutta voittavasta jääkiekosta ei toistaiseksi ole ollut tietoakaan.

Betsaa 10€ NHL:n moneyline-markkinassa ja ota 100 € ilmaisvetoja!

Seattle Kraken on tullut NHL:ään ryminällä, kun sen otteluissa on pussitettu kiekko maaliin peräti 74 kertaa. Ainoastaan 12 ottelua tähän saakka pelannut ryhmä on kerännyt yhdeksän pistettä, jotka oikeuttavat tällä hetkellä vasta kolmanneksi viimeiseen sijaan läntisessä konferenssissa. Jos on Krakenin otteluissa mätetty maaleja, on niitä nähty reilulla kädellä myös isäntien kamppailuissa. Saman verran otteluita pelanneen Golden Knightsin kamppailuissa täysosumia on syntynyt 71.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Molemmilla joukkueilla on reilusti pelaajia sairastuvalla. Isännillä poissa ovat hyökkääjät William Karlsson, Max Pacioretty, Nolan Patrick, Mark Stone sekä Zach Whitecloud. Lisäksi myös Jack Eichel odottelee yhä debyyttiään ritaripaidassa. Krakenilla sivussa ovat edelleen Marcus Johnsson, Colin Blackwell sekä Mason Appleton ja sairastumisen vuoksi sivussa oleva Jared McCann.

Molempien joukkueiden pelaaminen on on ollut melko mitäänsanomatonta viime aikoina ja omissa on kolissut liikaa. Vegas Golden Knights hävisi edellisessä ottelussaan Detroit Red Wingsille peräti 5–2-lukemin, mutta myös vieraiden verkkoon kihautettiin viidesti Arizonan toimesta viime viikonloppuna. Pelivalinnaksi laajennusjoukkueiden keskinäisessä otetaan erinomaisella kertoimella, että maaleja syntyy vähintään kuusi (yli 5,5). Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi kotijoukkueen 4–3-voittoon niin ikään T-Mobile Arenassa pelatussa väännössä.