NHL to 21.04. klo 05:00

Vegas Golden Knights - Washington Capitals

Mikä versio Vegasista on tällä kerralla vuorossa?

Ensi yönä on luvassa äärimmäisen kutkuttava taisto Vegas Golden Knightsin ja Washington Capitalsin välillä. Vegas tarvitsee voittoja ja hieman otteet ehti myös parantua, mutta nyt alla on taas kaksi tappiota ja kolmas on lähellä. Washington on puolestaan tulikuuma ja tulee rokottamaan pienistäkin virheistä. Mitä keksii Vegas?

Vegasin kausi on ollut värikäs eikä niinkään hyvällä tavalla. Suoritukset on mennyt pahemmin alakanttiin, mutta osittain tilannetta on selittänyt kauden aikana tulleet loukkaantumiset. Nyt laadukkaita pelimiehiä löytyy rosterista aivan riittävästi, mutta tasaisen varma suoritustaso on vielä kaukana. Vegas onnistui hakemaan Calgaryn vieraana kovan voiton lukemin 6-1, mutta jäi heti perään nollille Edmontonia vastaan ja viimeisimpänä konttasi Devilsiä vastaan kotona häviten maalein 2-3.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Washington on pudotuspelien lähestyessä laittanut isoa vaihdetta silmään ja vieraat on seitsemästä edellisestä matsista voittanut peräti kuusi. Maalihanat on ollut auki ja esimerkiksi voittoja Montrealista lukemin 8-4 ja Philadelphiasta lukemin 9-2 voidaan pitää kovina suorituksina vastustajien tasosta huolimatta, mutta selvästi kovin temppu nähtiin edellisessä ottelussa. Washington matkasi ilmiliekeissä olevan Coloradon vieraaksi ja vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 3-2.

Yön peli-ideaksi nostetaan Washingtonin lopullinen voitto, jolle saadaan MrGreeniltä 2,14 kerroin. Vegasin osalta odotukset on korkealla, mutta tällä hetkellä suoritustaso on kaikkea muuta kuin varma. Washington takoo kovaa tulosta ja Coloradon kaatamisen myötä itseluottamus ei voisi olla korkeammalla. Tasainen matsi on odotuksissa ja pienten marginaalien otteluissa erikoistilannepelaaminen voi nousta suureen rooliin ja sillä saralla etu kääntyy aavistuksen verran vieraiden suuntaan.

10 euroa pelirahaa