NHL ma 31.10. klo 02:00

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maalivahtitilanteen arvostelijat tukehtumassa jauhoon! Vegas on juuri nyt NHL:n vahvimpia joukkueita

Vegas Golden Knights on pelillisesti yksi NHL:n tasokkaimmista ryhmistä tällä hetkellä ja alkukauden tulokset ovat olleet sen mukaisia. Yhdeksässä ottelussaan joukkue on hävinnyt ainoastaan kahdesti ja tuollloinkin niukasti yhden maalin erolla koville joukkueille – varsinaisella peliajalla tulleita voittoja on plakkarissa seitsemän. Winnipeg Jets on saanut hiljattain mukavasti kolme perättäistä voittoa, mutta sillä ei riitä ritarilaumaa vastaan.

Winnipeg Jets oli viimeksi lauantain vastaisena yönä suurissa vaikeuksissa Arizona Coytotesin vieraana, vaikka onnistui lopulta taistelemaan tiensä kahden maalin takaa-ajoasemasta 2–3-jatkoaikavoittoon. Isossa kuvassa Jets on pystynyt ehkä hivenen odotuksia parempiin suorituksiin, mutta Vegas on ollut rautainen. Kanadalaismiehistön Nikolaj Ehlers jatkaa sairastuvalla myös seuraavassa matsissa ja Logan Stanleyn pelaaminen on epävarmaa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Toronton, San Josen sekä Anaheimin suvereenisti edellisissä matseissaan kaatanut Vegas on hävinnyt alkukaudella vain kahdesti. Ainoastaan Calgary sekä Colorado ovat pystyneet niistämään pisteitä Bruce Cassidyn miehistöltä, jonka pelillinen valmius on yllättänyt todella positiivisesti. Winnipeg on jo kertaalleen vieraillut T-Mobile Arenalla ja puolisentoista viikkoa sitten kesti noin kymmenen minuuttia ja taululla komeilivat 3–0-numerot. Ottelu päättyi lopulta maalein 5–2 ja joukkueiden voimasuhteet tulivat melko hyvin esille.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
🎥 Cassidy on the 7-2-0 start: I think it’s just a product of us having balance right now.

Ritarilauman maalivahtiosaston tilannetta päiviteltiin ennen kauden alkua, sillä Robin Lehnerillä jää välistä koko kausi, minkä lisäksi Laurent Brossoit toipuu edelleen lonkkaleikkauksestaan. Enää ei kuitenkaan päivitellä ja spekuloinnin ammattilaisille on lyöty jauhopussit kunnolla kitaan! Logan Thompson on ollut koko NHL:n parhaita maalivahteja ja torjunut 94,25% varmuudella pelaten lisäksi kaksi nollapeliä. Thompsonin varamies Adin Hill on niin ikään ollut vakuuttava saatuaan kolmessa ottelussa vastuuta.

Winnipeg Jets kärsii väistämättä jo toisen tappionsa Cassidyn miehistöä vastaan lyhyessä ajassa. Kerroinasettelun suhteen ollaan samoilla linjoilla sen osalta, että isännän täytyy olla tuntuva ennakkosuosikki. Vielä varhain sunnuntaiaamuna tarjolla olevalla 1,80 kertoimella kotivoittoon (1×2) sopii kuitenkin tarttua kiinni.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ ylivoimaiselle Vegasille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Vegas Golden Knights” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 45€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.