ke 13.10. klo 05:00

Vegas Golden Knights - Seattle Kraken

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko rammasta Seattlesta mitään vastusta Vegasille?

NHL:n ensimmäisellä ottelukierroksella nähdään kahden sarjan nuorimman seuran kohtaaminen. Vegas Golden Knights kohtaa kotihallissaan Seattle Krakenin, jolle ottelu on koko seurahistorian ensimmäinen. Vegasia pidetään yhtenä läntisen konferenssin parhaista joukkueista, kun taas Seattlea povataan lähelle sarjataulukon jumbosijoja. Pelivalintamme on Vegasin voitto -1,5 maalin tasoituksella. Veto osuu, jos Vegas voittaa esimerkiksi 4-2, 3-1 tai 5-0 lukemin.

Vegasin joukkue ei ole juuri muuttunut viime kaudesta. Seuralta puuttuu selvä ykkössentteri, mutta muuten joukkue on hurjassa iskussa. Ykköspakki Alex Pietrangelosta kertoo paljon se, että hänet valittiin Kanadan olympiajoukkueeseen ensimmäisten kolmen pelaajan joukossa. Mark Stone puolestaan on NHL:n parhaita puolustavia hyökkääjiä. Paperilla Vegas on valovuoden Seattlea edellä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Seattlen joukkue on kasattu muiden seurojen hylkiöistä. Joukkue on tähän nähden yllättävän tasokas, mutta ryhmä on ollut yhdessä vasta vähän aikaa. Muutaman viikon aikana valmennuksen on pitänyt luoda ylivoimakuviot, roolitukset ja kaikki pelisysteemit tyhjästä. Ei ole ihme, jos Seattle ei ole alkukaudesta parhaimmillaan. Huomionarvoista on myös, että viisi pelaajaa on koronaprotokollan vuoksi ottelusta. Heidän joukossaan on Joonas Donskoi, joka lukeutuu Seattlen parhaisiin hyökkääjiin.

Vegas kuuluu viiden suurimman Stanley Cup -suosikin joukkoon. Seattle puolestaan opettelee vielä yhteyspeliä. Asiaa ei helpota koronaongelmista johtuvat poissaolot. Iskemmekin lapulle, että Vegas voittaa ottelun vähintään kahden maalin erotuksella.