Veikkausliiga la 30.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Honka−RoPS | Hongan vahvalle kotivireelle jatkoa?

Veikkausliigassa lauantai-iltapäivän ottelussa kohtaavat viimeaikoina todella vahvasti erityisesti kotikentällään esiintynyt FC Honka sekä sarjassa toisena majaileva RoPS. Ottelu alkaa Tapiolan urheilupuistossa jo kello 15.
Palloseuran viime aikojen otteissa ei myöskään pahemmin ole valittamista. Neljään edelliseen otteluun kolme voittoa ja tasapeli. Joukkueen viimeisin ottelu kotinurmella TPS:n joukkuetta vastaan oli tosin vaikea. Ottelu päättyi numeroihin 0-0 eikä rovaniemeläisjoukkue onnistunut hyödyntämään maalipaikkojaan.
Maalinteko ei muutoinkaan ole viimeaikoina RoPS:lle ole ollut ruusuilla tanssimista. Vaikka viimeisimpiin otteluihin mahtuukin vierasvoitto 1-3 IFK Mariehamnista, ei se muissa otteluissaan kesäkuussa ole onnistunut kuin korkeintaan kerran ottelua kohden maalinteossa.
Siinä missä maalinteko on hieman takunnut, on joukkueen puolustus toiminut. Edellisiin neljään otteluun joukkue on nimittäin päästänyt ainoastaan yhden maalin.
RoPS:lla on pahoja loukkaantumishuolia. Sivussa ovat molemmat joukkueen normaalisti avaavista keskuspuolustajista, Juuso Hämäläinen sekä Leo Väisänen. Väisänen sai edellisottelussa aivotärähdyksen ja ottelu päättyi hänen osaltaan kesken. Hämäläisen kohdalla kyse on pidemmän aikaa vaivanneesta sairastelusta. Hänet vaihdettiin niin ikään kesken ottelun sivuun edellisottelusta. Hämäläisen ja Väisäsen lisäksi sivussa on puolustuksen tukipilari, puolustava keskikenttämies Eetu Muinonen.
RoPS poissaolot ovat sikäli merkittäviä, että puolustus on juuri se osa-alue, joka heillä on toiminut ja nyt kolme sen tärkeää palasta on sivussa. Maalinteonkin tökkiessä nämä puolustuspään poissaolot eivät ainakaan helpota RoPS:n tuskaa.
Honka on pelannut edellisissä kotiotteluissaan Tapiolassa suorastaan maagisesti. Sillä on allaan neljä perättäistä kotivoittoa. Näissä otteluissa se on tehnyt 11 täysosumaa ja päästänyt pallon omaan verkkoonsa ainoastaan kertaalleen ottelua kohden.
Siinä missä maalinteko on ollut tehokasta, on myös puolustus toiminut. Honka-topparit Robert Ivanov ja Konsta Rasimus ovat tehneet hyvän vaikutuksen edellisotteluissa. Ivanov tyylitteli viimeisimmässä ottelussa vieraissa jopa voittomaalin FC Interin verkkoon.
Toisin kuin RoPS:lla, Hongalla ei juurikaan ole loukkaantumishuolia ja varmoja poissaolijoita ei ole Masar Ömerin lisäksi. Honka lähtee otteluun vahvana ennakkosuosikkina ja sen vahva kotivire saanee jatkoa, tällä kertaa rovaniemeläisten kustannuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ