Veikkausliiga la 21.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Honka − TPS | Honka takaisin voittojen tielle?

Kotimaista Veikkausliigaa pelataan jälleen lauantaina kahden ottelun voimin. Illan toisessa kohtaamisessa FC Honka saa vieraita Turusta, kun sarjan häntäpään joukkue TPS saapuu Tapiolan urheilupuistoon mittaamaan virettään.
Vierailijan otteet eivät vakuuta. Joukkue on vieraissa pelattujen otteluiden perusteella koko sarjan kehnoin. Se on yhdeksästä vierasottelustaan kerännyt vaivaiset viisi pistettä. Helpotusta ei ole luvassa myöskään Espoon lauantai-illassa, kun kymmenen ottelun kuntopuntarilla koko sarjan toiseksi kovakuntoisin joukkue FC Honka on isäntänä.
Kohtaamiseen oman mielenkiintonsa tuo se, että tämän kauden sarjanousijat kohtaavat toista kertaa kuluvalla Veikkausliiga-kaudella. Nousijoiden kaudet edustavat suurinpiirtein toistensa vastakohtia. Honka majailee sarjassa jaetulla kolmostilalla ja TPS kolmanneksi viimeisenä.
Avausottelua Turussa hallitsi Honka, mutta tuolloin päädyttiin 0-0 lukemin päättyneeseen tasapeliin. Nyt joukkueiden tilanteet ovat kuitenkin täysin erilaiset kuin alkukaudella, joten sopii odottaa myös täysin erilaista ottelua.
Vaikka TPS:n otteet ovatkin hieman piristyneet, lähtee se reilussa altavastaajan asemassa lauantain otteluun. Honka on kotikentällään osoittanut pystyvänsä pelaamaan Suomen terävimmän kärjen tasoista jalkapalloa.
Pelitauko tuli Hongan kohdalta erittäin hyvään paikkaan, nimittäin se kärsi ensimmäiset pistemenetykset aikoihin kotonaan juuri ennen taukoa. Tauon aikana rivit on kasattu ja joukkue on valmiina niistämään turkulaisryhmältä täyden pistepotin.
FC Hongan loukkaantumistilanne on hyvä, sillä sivussa on todennäköisesti ainoastaan pitkäaikaispotilas Masar Ömer. Sen sijaan Joel Perovuon sekä Youness Rahimin pelikunto on pieni kysymysmerkki, mutta molemmat saattavat olla kunnossa lauantaina.
FC Honka tulee pyrkimään pallossa pysymiseen, jonka kautta se haluaa minimoida TPS:n vastahyökkäysmahdollisuudet. Viimeisimmissä otteluissa ennen taukoa Hongalta nähtiin kyseenalaisia, vaaratilanteisiin johtaneita keski- ja puolustusalueen pallonmenetyksiä. Niihin ei ole varaa TPS:n nopeaa hyökkäystä ja korkeaa prässiä vastaan.
Hongan laaja hyökkäysmateriaali ja kelpo puolustus sekä mainio koko kentän pallollisen pelin tasapaino ovat liikaa vierailijoille. Honka palaa voittojen tielle, mutta myös turkulaiset tulevat saamaan omat paikkansa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ