FC Honka – RoPS

ti 25.06. Klo 18:30

FC Honka on vahvassa vireessä ja jaetussa sarjakärjessä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

FC Honka kohtaa Veikkausliigassa RoPS:n tiistaina. Ottelussa pelataan äärimmäisen tärkeistä pisteistä, koska rovaniemeläiset ovat valuneet sarjataulukossa jo kymmenenneksi ja Honka hätyyttelee kärkipaikkaa.

Kotijoukkue on kerännyt viidessä edellisessä ottelussaan yhteensä kymmenen pistettä, jotka oikeuttavat Veikkausliiga-kuntopuntarin jaetulle kärkipaikalle kyseisellä otannalla. Edellisessä ottelussa Hongan nappaama arvokas 0–1-vierasvoitto HJK:sta nosti joukkueen myös koko sarjassa jaetulle kärkipaikalle.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Erityisesti Hongan puolustuspelaaminen on ollut viimeisimmissä otteluissa todella vahvaa ja viiden kamppailun otannalla joukkue on päästänyt ainoastaan kolme maalia. Esimerkiksi HJK:ta vastaan espoolaiset saivat helsinkiläisten hyökkäyspelaamisen puuroutettua todella hyvin. Joukkue on lisäksi löytänyt hyökkäyspäässä tarvittavat tehot sekä napannut voittoja tasaista tahtia.

RoPS haki maaottelutauon jälkeen vierasvoiton FC Lahdesta numeroin 1–2, mutta maalinteko on ollut rovaniemeläisille pidemmällä otannalla todella haasteellista. Edellisissä viidessä ottelussa joukkue on tehnyt neljä maalia, eli kun sen Lahtea vastaan tekemät maalit unohdetaan, jää jäljelle ainoastaan kaksi osumaa. Hyvin puolustavaa isäntää vastaan maalit saattavat olla jälleen rovaniemeläisittäin kiven alla.

Kotijoukkueella ei ole juurikaan kokoonpanohuolia, koska ainoa poissaolija on tiettävästi Joonas Levänen. RoPS:lta puolestaan puuttuu tulivoimaa, kun Aleksandr Kokko ja Veka Pyyny ovat takuulla sivussa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen Rovaniemellä ja silloin espoolaiset olivat vahvempia 1–2-lukemin. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat tuolloin toppari Gideon Baah, joka on esiintynyt viime aikoina todella vahvasti ja oli muun muassa HJK-voiton kulmakiviä sekä joukkueen espanjalainen maalikuningas Borjas Martin.

Nostetaan pelivalinnaksi tasoituksellinen kotivoitto (FC Honka -1,5). RoPS on alavireinen ja Honka puolestaan sai takuulla vielä lisävirtaa kaadettuaan vieraissa HJK:n.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!