ke 20.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Honka – SJK | Ääripäät vastakkain

Illan otteluun FC Honka pääsee lähtemään hyvässä kolmen kotivoiton voittoputkessa. Honka on ollut viime aikoina erittäin kova kotijoukkue ja edellinen kotitappio on jopa yli vuoden takaa.
Tänään Honka saa vieraakseen erittäin heikon alkukauden pelanneen SJK:n. Seinäjokelaisilla on ollut läpi alkukauden suuria loukkaantumishuolia ja loukkaantuneita pelaajia on ollut parhaimmillaan avauskokoonpanollisen verran.
Illan otteluun SJK saa sentään vähän lohtua telakalta, kun Billy Ions, Jordan Mustoe ja Matti Klinga palailevat hiljalleen takaisin avauskokoonpanoon. Toisaalta keskikentän Mehmet Hetemaj on tänään poissa korttitilin täyttymisen takia.
Jos Honka pääsee lähtemään otteluun erittäin hyvässä vireessä, SJK:n asetelmat ovat täysin erit. Joukkue on onnistunut voittamaan tällä kaudella kolme peliä eikä ole kertaakaan onnistunut kaatamaan vastustajaa sen kotikentällään.
Viime pelissä SJK:n ensimmäistä vierasvoittoa oli syytä odottaa, kun se kohtasi putoamaan tuomitun PS Kemin vieraissa. SJK pelasi kuitenkin suorastaan surkean ottelun, vaikka pääsi pelaamaan yhden miehen ylivoimalla yli tunnin ajan. Ottelu päättyikin lopulta Kemin 1-0 voittoon.
Illan ottelusta on syytä odottaa Hongan kotivoiton lisäksi myös maalirikasta, sillä tällä kaudella lähes jokaisessa Hongan ottelussa on kolissut molemmissa päissä kenttää. Maaleja otteluun tukee myös Espoon Tapiolan urheilupuiston iso ja hyväkuntoinen luonnonnurmi. Molempien joukkueiden maali tulee todennäköisesti olemaan SJK:sta kiinni, mutta Billy Ionsin aloittaessa kärjessä voidaan myös SJK:n olettaa onnistuvan maalinteossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ