MM-kisat ti 26.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Inter-FC Honka | Vierailija tehokkaana?

Tiistaina pelattavaa löytyy MM-kisojen käydessä kuumana myös Veikkausliigasta! Turussa FC Inter toivottaa kotinurmelleen tervetulleeksi espoolaisia vieraita, kun FC Honka saapuu kyläilemään.
Ennakkoasetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset. Sarjataulukosta Inter löytyy sijalta kahdeksan 16 pisteellään, vierailija Hongan majaillessa sijalla viisi 22 pisteellään. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 14 ottelua.
Keskinäisiä kohtaamisia kuluvalla Veikkausliiga-kaudella joukkueet ovat pelanneet yhden. Kyseinen ottelu oli eittämättä yksi kauden alun viihdyttävimpiä otteluita ja se päättyi tasanumeroihin 2-2. Tapiolan urheilupuistossa Espoossa pelattu koitos oli äärimmäisen tasainen, niin pelillisesti kuin maalipaikkojenkin suhteen. Palloa hienokseltaan enemmän kotikentällään hallitsi Honka.

Joukkueiden viime aikojen edesottamukset ovat olleet kelpotasolla. Honka ei ole neljään otteluun hävinnyt peliäkään ja Interkin viiteen edelliseen otteluunsa ainoastaan neljään otteeseen. Edellisistä otteluistaan Interillä on alla nuhainen Turun derbyn 1-1 tasapeli ja Hongalla todella vahva 3-1 kotivoitto SJK:sta.
Hongalle tyypillistä on viime aikoina ollut loistava maalintekotehokkuus. Honka on toimittanut kesäkuun neljään otteluun pallon kymmenen kertaa vastustajan verkkoon. Honka on näissä otteluissa päästänyt pallon omaan verkkoonsa ainoastaan kertaalleen ja puolustus on toiminut toppareiden, Konsta Rasimuksen sekä Robert Ivanovin johdolla varsin mallikkaasti.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Honka lähtenee otteluun edellisistä otteluista tutulla kokoonpanolla. Peli on kulkenut, joten miksipä sitä muuttamaan. Sairastuvalla ovat tiettävästi ainoastaan Duarte Tammilehto, Masar Ömer sekä Kasperi Liikonen.
FC Inter puolestaan ei ole viime aikoina ollut maalipaikoissaan järjin tehokas. Edellisessä kotiottelussaan, jossa se kärsi VPS:lle tappion numeroin 1-3, sillä oli 18 maalintekoyritystä ja kymmenen laukausta maalia kohti pelivälineen löytäessä tiensä ainoastaan kertaalleen maaliverkkoon.
FC Interin ryhmästä pelikunnossa eivät ole Ivan Sesar, Yoonis Muse ja Niko Markkula.
Jos Interin maalintekokurimus jatkuu, sille tulee olemaan kivinen tie heiluttaa verkkoa Hongan hyvällä tasolla pelanneen puolustuksen kustannuksella. Honka puolestaan on ollut tehokas kotonaan, mutta löytyykö maalivire myös vieraissa?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ