ke 26.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Inter – FC Lahti | Kiikarit ei yllättäisi

Keskiviikkona Turun Kupittaalla pelataan jälleen Veikkausliigaa, kun FC Lahti saapuu FC Interin vieraaksi. Kotimainen sarja alkaa lähestymään päätöstä ja loppukauden ottelut ovat siten sarjan keskivaiheilla majailevalle Lahdelle merkityksettömiä.
Mitalisijat ovat auttamatta karanneet, mutta huolta putoamisesta ei tarvitse kuitenkaan kantaa. Inter sen sijaan kaipaa vielä muutamia pisteitä, jotta säilymisestä kamppailevat joukkueet eivät pääse liian lähelle.
Kausi on ollut kokonaisuudessaan molemmille joukkueille pettymys ja etenkin viimeaikaiset otteet ovat olleet erittäin heikkoja. Viiden ottelun kuntopuntarissa molemmat joukkueet majailevat häntäpäässä kahdella tasapelillä ja kolmella tappiolla.
Interin maaliero näissä viidessä ottelussa on 1-6 ja Lahden 2-7. Molempien joukkueiden ruuti on siis ollut todella märkää.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Interin tehottomuus kiteytyy käytännössä yhteen mieheen. Hyökkääjä Benjamin Källmanin alkukauden otteet saivat skottiseura Dundee FC:n vakuuttuneeksi ja mies pääsi kokemaan suomalaiselle jalkapalloilijalle harvinaisen herkun – siirron ulkomaille.
Källman siirtyi Skotlantiin elokuun puolivälissä, minkä jälkeen Inter on ehtinyt pelata kuusi ottelua. Näissä kuudessa ottelussa Inter on onnistunut maalinteossa ainoastaan kerran.
Kahden tehottoman joukkueen kohtaamiseen pelivalinta on helppo. Ottelu tulee olemaan vähämaalinen, joten valitaan lapulle underia.
Kertoimet odottavat kuitenkin ottelusta myös vähämaalista – valitaan täten hieman matalampi maalilinja, alle 2,25 maalia. Tällöin ottelun päättyessä kahteen maaliin puolet panoksesta palautuu takaisin pelitilille ja puolet panoksesta voittaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ