la 11.07. klo 17:00

FC Inter - Ilves

Ilves haastaa Interin Turussa kovatasoisessa Veikkausliiga-mittelössä!

Ilves on startannut kautensa erinomaisesti kahdella voitolla, mutta nyt vastustaja kovenee merkittävästi. Turussa toistamiseen pelaava tamperelaislauma kohtaa vastaavasti KuPSille edellisessä koitoksessaan hävinneen FC Interin.

Vierasjoukkue Ilves avasi kautensa vaiherikkaalla ottelulla, jossa se lopulta voitti numeroin 4–3 Maarianhaminan IFK:n. Kamppailussa Ilves oli numeroista huolimatta selkeästi edellä ja vaikka maaleja syntyikin neljä, ei se totaalisen kliininenkään ollut. Viime kamppailussa tamperelaiset voittivat TPS:n 0–1-lukemin.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo joukkueen kotisivuilla tiedotteessa, että ryhmän avauspelaamisessa oli edelleen ongelmia, joista keskeisimpänä sen hitaus. Toisaalta Ilves pelasi myös reilusti yli puolet TPS-ottelusta vajaalla Tatu Miettusen katseltua jo avausjaksolla punaista kahden keltaisen kortin siivittämänä.

Ilveksen pelaajatilanne vaikuttaa hivenen Interiä paremmalta, vaikka ei se isännilläkään huono ole. Ainoat poissaolijat ovat edelleen Matias Ojala sekä Juuso Hämäläinen. Ottelusta voisi odottaa lähtökohtaisesti todella nopeatempoista kamppailua, jossa jokaisesta virheestä on maksettava kallis hinta. Isäntä on edellisottelun tappionsa jälkeen ärsytetty ja nyt se pääsee kotikentälleen.

Inter on todella vahva nimenomaan kääntöpelaamisessa keskialueen pallonriistoista ja vastustajan virheistä. Joukkueella on todella taitava keskikaista, josta löytyy ratkaisijoitakin. Jos Ilveksen orastavat vaikeudet avauspelaamisessa jatkuvat, saattaa Inter ottaa omansa spesialiteettinsa kautta. Nostetaan pelivalinnaksi kotivoitto tasapeli ei vetoa -kohteena.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleFC Inter - Tampereen Ilves11.07.2020