su 15.09. klo 17:00

FC Inter - MIFK

Hakkaako runkosarjaykkönen FC Inter päätään seinään?

FC Inter kohtaa Maarianhaminan IFK:n Veritas Stadionilla sunnuntaina mestaruussarjan avauskamppailussa. Vierasjoukkue on ollut turkulaisille haastava vastustaja kurinalaisesta ja organisoidusta puolustavasta pelitavastaan johtuen. Nähtäväksi jää, hakkaako Inter tälläkin kertaa päätään seinään ahvenanmaalaisia vastaan.

FC Inter oli runkosarjan ykkönen ansaitusti. Joukkue on pelannut todella laadukasta jalkapalloa koko kauden. Filip Valencicin, Timo Furuholmin ja Mika Ojalan muodostama Inter-hyökkäyskolmikko on ollut erittäin tehokas koko sesongin läpi – tehotrio on osunut 29 kertaa, kun turkulaisseura on tehnyt maaleja yhteensä 39.

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Interillä tulevasta ottelusta on korttitilin täyttymisen vuoksi poissa luottokeskikenttä Alvaro Muniz. Kotijoukkueelta löytyy kuitenkin tarpeeksi hyviä korvaajia tilalle ja todennäköisesti Munizin paikalla nähdään joko Mikko Kuningas tai HJK:sta tuttu Anthony Annan.

Vierasjoukkue Maarianhaminan IFK selvitti tiensä viimeisenä joukkueena runkosarjasta mestaruussarjaan sijoittumalla kuudenneksi. Maarianhamina otti viimeisimmissä otteluissaan kaksi tärkeää 1–0-voittoa SJK:sta ja FC Lahdesta. Peter Lundbergin joukot ovat pelanneet tuttuun tapaansa puolustuspään kautta ja kauden aikana pallo on kaivettu 22 ottelussa ainoastaan 23 kertaa omasta nuotasta.

Interin ja MIFK:n viimeisin kohtaaminen Veritas Stadionilla päättyi numeroin 1–0 Interin voittoon Ojalan maalilla. FC Interillä oli vaikeuksia murtaa Maarianhaminan tiivis puolustus, eikä se luonut riittävästi maalipaikkoja. Tiiviillä puolustamisella FC Inter on mahdollista pitää poissa laadukkailta maalipaikoilta, eikä sitä vastaan kannata lähteä hurlumhei-palloiluun. Maarianhamina iski ainakin edelliskohtaamisessa laitojen kautta nopeasti vastaan ideanaan löytää tiloja Inter-alakerrasta.

Joukkueiden kohtaamisesta odotetaan luonteeltaan samanlaista kuin aikaisemmista. FC Inter yrittää löytää ratkaisuja vierasjoukkueen hyvin organisoidun puolustuksen murtamiseen ja ahvenanmaalaiset pyrkivät vastaiskuihin. Peli-ideana vähämaalisuus tuntuu kaikista järkevimmältä vaihtoehdolta, vieraiden otteluissa ei ole koko kauden aikana mässäilty ja MIFK on ollut Interille haasteellinen vastustaja.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>