ti 12.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Lahti-FC Honka | Kahden kovavireisen kohtaaminen – kumpi korjaa potin?

FC Lahti saa Kisapuiston tiistai-iltaan espoolasvieraita, kun hyvävireinen Honka saapuu Lahteen.
Hongan vieraspelaaminen ja pelaaminen ylipäänsä ovat olleet viime aikoina hyvällä tasolla. Joukkueen kauden ensimmäiset 11 ottelua osoittavat sen sarjasijalle kuusi, mikä on eittämättä espoolaisilta kelpo suoritus.
Kotijoukkue FC Lahti on ollut kotonaan erinomainen. Sen puolustus tilkitsee vastustajan maaliaikeet ottelusta toiseen loistavalla suoritusvarmuudella. Edellisissä neljässä Lahden stadionin kotiottelussa se on päästänyt ainoastaan yhden maalin.
Illan ottelusta on lupa odottaa vähämaalista, mutta viihdyttävää, kahden tasaisen joukkueen pieniin asioihin ratkeavaa kohtaamista. Honka pyrkii pitämään palloa ja Lahti haluaa ajaa Hongan ahtaalle ja iskeä vastaan alueriistopelin kautta.
Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella Veikkausliigassa kertaalleen Espoossa. Ottelu päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin. Tasainen ottelu oli tuolloin molempien joukkueiden hyvin toimineen puolustuksen seuraus. Molempien joukkueiden hyökkäykset jysähtivät puolustuslinjoihin vuorotellen.
Kokoonpanoihin ei suuria muutoksia edellisotteluihin peilaten ole luvassa ja molemmilla joukkueilla tilanne poissaolojen suhteen on melko hyvä. Hongalta sivussa on edellisen ottelun tapaan maalivahti Tim Murray, joka kärsii 26.5. pelatun HJK ottelun ulosajosta saamansa pelipannaa. Hongalta sivussa on myös harjoituksissa edellisottelun jälkeen loukkaantunut Kasperi Liikonen. Lisäksi sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Masar Ömeri ja Duarte Tammilehto.
Lahdelta sivussa ovat tiettävästi ainoastaan Stenio sekä Timi Voutilainen.
Mielenkiintoa siis piisaa, kun Lahdessa taistellaan tärkeistä pisteistä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ