pe 29.06. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Lahti – HJK | FC Lahden kova puolustus laittaa Klubin testiin

FC Lahden ja HJK kohtaavat perjantai-ilta Lahden Kisapuistossa. Vastakkain iskevät kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkueita, joten ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä.
FC Lahti on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun ja kotikentällään Lahti on kyennyt pelaamaan ilman tappioita. HJK on puolestaan hävinnyt tällä kaudella kahdesti, joista viimeisin tappio tuli juuri FC Lahtea vastaan toukokuussa. Lahden voittama ottelu Helsingissä oli erittäin tasainen, eikä HJK:n kotietu liiemmin näkynyt kentällä. Toki tulosta ei saa liikaa painottaa, sillä HJK oli silloin liikkeellä hieman perjantaista miehistöä heikommalla kokoonpanolla.
Viime vuosina FC Lahti on ollut HJK:lle vaikea vastustaja, sillä joukkueiden kuudesta edellistä Veikkausliiga-kohtaamisesta HJK on kyennyt viemään vain yhden. Klubi on osoittanut viime aikoina hyvää maalivirettä, mutta FC Lahti tulee asettamaan HJK:lle ison haasteen kotikentällään.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lahden ottelut ovat tyypillisesti olleet vähämaalisia joukkueen puolustaessa tiiviisti. Viidessä viimeisessä FC Lahden ottelussa onkin verkko heilunut vain viidesti ja peräti neljästi ollaan päädytty tasapeliin.
Klubin riveistä ovat varmuudella poissa pelikieltojen takia Hannu Patronen ja Anthony Annan sekä loukkaantumisten takia Akseli Pelvas ja Ville Jalasto. Lahden suunnalta varmistuksia poissaoloista ei ole tullut, mutta tiettävästi Stenio ja Igor Jovanovic ovat edelleen poissa kokoonpanosta.
HJK:n voiton kerroin on aseteltu liian matalalle, mitä vastaan on mukana pelata. Pelataan +0,5 aasialaista tasoitusta eli lopputulokseen lisätään Lahdelle 0,5 maalia. Veto siis osuu, jos Lahti voittaa tai peli päättyy tasan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ