Veikkausliiga su 22.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Lahti – IFK Mariehamn | Kotijoukkue takaisin voittojen tielle?

Kotijoukkue FC Lahti lähtee MIFKiä vastaan neljän ottelun voitottomassa putkessa. Eurooppa-liigassa tuli lähtö laulukuoroon heti ensimmäisellä karsintakierroksella, kun islantilainen FH Hafnarfjordur voitti lahtelaiset yhteismaalein 3-0.
Myös Veikkausliigassa Lahti on hävinnyt viimeiset kaksi otteluaan SJK:lle ja FC Interille. Alkukauden todella hyvin pelanneella FC Lahdella olisi oiva tilaisuus kääntää mitalijuna takaisin raiteilleen kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan.
MIFK on pelannut todella huonon alkukauden ja taistelee tällä hetkellä Kemin kanssa sarjan huonoimman joukkueen tittelistä. Ensi kauden Veikkausliigapaikka tullee jäämään haaveeksi, jos otteet eivät parane nykyisestä. Viimeisestä kymmenestä pelistä ahvenanmaalaiset ovat hävinneet kahdeksan onnistuen voittamaan ainoastaan kotona Kemin.
Molemmat joukkueet pääsevät hyvillä kokoonpanoilla illan otteluun. Muutamia loukkaantumisia on, muttei merkittäviä. Merkittävimmät menetykset ovat nuorten Em-kisoissa pelaavat Lahden Teemu Jäntti ja MIFKin Joel Mattsson, jotka ovat luonnollisesti sivussa Veikkausliigan ottelusta.
MIFKin surkeiden esitysten jatkuessa sunnuntaina on hyvänä kotijoukkueena tunnetulla FC Lahdella hyvät mahdollisuudet palata takaisin voittokantaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ