ma 25.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: FC Lahti-KuPS | Tarkkaa peliä ja tärkeitä pisteitä

Veikkausliigaa tahkotaan jälleen Lahden maanantai-illassa, kun kotijoukkue saa vieraita Kuopiosta. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18:30.
FC Lahti ja KuPS ovat kohdanneet kuluvalla kaudella toisensa kertaalleen kauden alkupään otteluissa Kuopiossa. KuPS oli ottelussa pelillisesti edellä voittaen maalipaikat 14-6. FC Lahti puolusti kuitenkin vieraissa urhoollisesti hienon 1-1 tasapelin.
FC Lahti-KuPS kamppailu on vallitsevan sarjatilanteen kannalta todella kutkuttava: lahtelaiset ovat kuopiolaisia kaksi pistettä perässä, KuPS kolmantena kiinni Eurooppa-liigan karsintapaikassa, FC Lahti neljäntenä. Tosin Lahti on pelannut kaksi ottelua kuopiolaisia vähemmän.
FC Lahden ottelut ovat olleet läpi kauden suhteellisen vähämaalisia ja erityisesti kotiotteluissa se on puolustanut loistavasti, mutta vastaavasti hyökkäystehot ovat jääneet hieman piippuun. Lahden viisi edellistä ottelua ovat päättyneet tasapeliin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue KuPS on pelannut viime aikoina värikkäämmin. Sillä saldona viidestä edellisottelusta on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Kesäkuun kahteen vierasotteluun se on onnistunut ainoastaan kertaalleen maalinteossa. Nyt se saa vastaansa Lahden lujan puolustuksen.
KuPS-leiristä sivussa on tiettävästi ainoastaan keskikenttämies Ruben Gabriel. FC Lahden puolustuksen Timi Voutilainen, Kalle Taimi sekä Igor Jovanovic ovat puolikuntoisia eikä pelikunnosta ole täyttä varmuutta. Heidän lisäkseen pidempään loukkaantuneena ollut brasilialainen kärki, Stenio, on sivussa.
FC Lahden kotiottelumenestys tällä kaudella on huikeaa, se ei nimittäin ole hävinnyt ainuttakaan ottelua kotinurmellaan. KuPS-ryhmä on kovan haasteen edessä, kun se saapuu vierailemaan Lahteen. FC Lahden itseluottamus on osoittautunut korkeatasoiseksi viime aikoina. Vaikka ryhmä on pelannut hieman siipirikkoisena, ei se silti suostu häviämään otteluitaan.
Lahden maanantai-illassa on luvassa sarjatilanteen kannalta tärkeä ja mielenkiintoinen ottelu. Tärkeitä pisteitä jaossa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ