pe 13.09. klo 18:30

HIFK - KPV

HIFK:n ja KPV:n taisto haisee avointen ovien päivälle!

HIFK kohtaa Telia 5g Areenalla KPV:n Veikkausliigan haastajasarjan ensimmäisellä kierroksella. Edellisessä mittelössä nähtiin kotijoukkueelta huikea nousu kahden maalin tappioasemasta 3–2-voittoon.

Helsingin IFK on pelannut positiivisen kauden odotuksiin nähden, sillä joukkue taisteli jopa pääsystä mestaruussarjaan. Nousijajoukkueen pelaaminen syyskierroksilla onkin ollut mallikkaalla tasolla varsinkin hyökkäyspään osalta. Tähtirinnat ovat saaneet joukkueen brasilialaishyökkääjä Tiquinhon nopeuden hyödynnettyä erinomaisesti, ja mies on myös kotijoukkueen paras maalintekijä kuudella osumallaan. Puolustuspelaamisessa HIFK:lla on kauden edetessä ilmennyt yhä enemmän ongelmia ja siitä kertovat myös viimeisissä kymmenessä kamppailussa päästetyt 19 maalia.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Sarjanousija KPV sijoittui runkosarjassa sijalle 11, joka vastasi odotuksia. Joukkue on kärsinyt koko kauden puolustuspään ongelmista ja KPV-maalissa onkin kolissut peräti 39 kertaa. Kokkolalaiset tosin vahvistuivat kesän siirtoikkunassa merkittävästi, kun he saivat haalittua Ishamel Yarteyn sekä Ykkösessä Musan paidassa kovaa jälkeä tehneen hyökkääjä Taiki Kagayaman. Varsinkin Yartey on tuonut vierasjoukkueen laitapelaamiseen lisää vauhtia sekä viimeistelytaitoa.

HIFK ja KPV kohtasivat reilu kuukausi takaperin, jolloin Helsinkiläiset olivat maalin verran etevämpiä. Kotijoukkueella oli selkeitä ongelmia vierasjoukkueen erikoistilannepelaamisen kanssa. KPV pääsikin nikkaamaan yhden osuman HIFK:n verkkoon sivuvapaapotkusta.

Helsinkiläisillä on pelannut maalissa viime aikoina Daniel Kollar, jolla on ollut erittäin paljon haasteita juurikin erikoistilanteissa pienen kokonsa vuoksi. Vierasjoukkueen puolustuslinjalla on puolestaan ongelmia kotijoukkueen vauhdikkaiden hyökkääjien kanssa, eikä se ole vielä tällä kaudella saanut heitä suljettua parhailta maalintekosektoreilta.

HIFK painaa todennäköisesti lujasti päälle, eikä anna KPV:lle mitään mahdollisuutta hallita pelin virtausta. Tämä jättää kuitenkin vierasjoukkueelle sauman toteuttaa vastahyökkäyspelaamista, joissa kokkolalaiset ovat eteviä. Pelivalinnaksi nostetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa sekä maltillisella panostuksella runsasmaalisuutta (yli 2,5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>