HJK – FC Honka

ke 19.06. Klo 18:30

Paikallistaisto Veikkausliigassa! Onko HJK löytämässä pelaamisensa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

HJK isännöi keskiviikkona pääkaupunkiseudun paikallistaistossa espoolaista FC Honkaa. Ottelu on molemmille joukkueille ensimmäinen Veikkausliiga-taisto maajoukkuetauon jälkeen.

Ennen maajoukkuetaukoa vierasjoukkue FC Honka koki yllättävän tappion, kun sarjanousija KPV haki pisteet Tapiolan urheilupuistosta Kokkolaan 0–1-loppunumeroin. Honka on Veikkausliigassa neljännellä sijalla ja kolmen pisteen päässä kärjestä.

50€ RISKITÖN VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Pisteellä Hongan edellä on kaksi ottelua enemmän pelannut HJK, jonka alkukausi oli vaikea. Uusi päävalmentaja Toni Koskela sai kuitenkin joukkueensa nosteeseen ennen maajoukkuetaukoa ja se tuli HJK:lle varmasti hyvään saumaan rivien kasaamisen kannalta.

Ennen maaottelutaukoa HJK kukisti kotonaan KPV:n 3–1-lukemin ja vieraskentällä Koskelan entisen joukkueen RoPS:n numeroin 0–1. HJK:n pelaajille tarttui voitoista takuulla uutta virtaa ja itseluottamusta siihen, että menestystä saattaisi sittenkin surkeasta kauden alusta huolimatta tällä sesongilla siunaantua.

Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen oli helmikuussa, kun ne kohtasivat Suomen cupissa halliottelussa. Tuolloin Honka oli vahvempi 2–3-lukemin.

FC Hongan syömähammas alkukaudella on ollut espanjalaispelaaja Borjas Martin, joka on upottanut palloa maalin tarkasti ja kovalla tahdilla. 31-vuotiaalla hyökkääjällä on kasassa jo kuusi maalia, jotka oikeuttavat maalintekijätilastossa toiselle sijalle.

HJK:lta erityisesti maajoukkuetauolla Huuhkajissa erinomaisesti debytoinut Lassi Lappalainen oli vakuuttavassa vedossa ennen taukoa seurajoukkueessaan. Hyökkääjä Riku Riski on niin ikään ollut tehokkaassa lyönnissä ja tällä hetkellä mies on kahden ottelun maaliputkessa.

Helsinkiläisjoukkue on myös vahvistunut maajoukkuetauon aikana, kun entuudestaan seuralle tuttu keskikenttäpelaaja Erfan Zeneli palasi joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Hän on edustuskelpoinen heti. HJK:hon lainalle saapuu puolestaan kolumbialainen William Parra, joka tosin ei ole vielä edustuskelpoinen, vaan saa pelata vasta Veikkausliiga-siirtoikkunan auetessa 10.7. jälkeen.

HJK:lle maajoukkuetauko on ollut erinomaista aikaa kasata joukkoja ja helsinkiläiset ovat takuulla mahdollisuutensa hyödyntäneet. Alkukausi on mennyt selkeästi alle odotusten ja pelaamisessa on ainoastaan parannettavaa. HJK tulee Honka-otteluun todennäköisesti rohkealla ilmeellä ja nälkäisenä, lisäksi viimeisimmistä kamppailuista on hyviä kokemuksia.

Nostetaan pelivalinnaksi kotivoitto reilulla panostuksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!