HJK -  HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stadin derby! Pyyhkiikö HJK lattiaa HIFK:lla?

Kauan odotettu kauden ensimmäinen Stadin derby kolkuttelee ovella! Tiistaina toisistaan ensimmäistä kertaa sitten toissa kauden mittaa ottavat takaisin Veikkausliigan noussut HIFK sekä kamppailua isännöivä HJK. Helsingin karnevaalissa Telia 5G Areenalla riittää takuulla meininkiä!

Pelimerkit ennen ottelua ovat kuitenkin selkeät, sillä HJK:lla on jälleen kerran paperilla lähes ylivoimainen rosteri Veikkausliigassa ja HIFK puolestaan lukeutuu ennakkokaavailuissa sarjan häntäpäähän ja ainakin toistaiseksi ennusmerkit ovat näyttäneet pitävän paikkaansa. HIFK on pelannut kaksi kamppailua ja hävinnyt molemmissa numeroin 1–0. Ensin SJK:lle vieraissa ja sitten kotinurmella FC Lahdelle.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi – nappaa nyt 100% talletusbonus

HJK on ehtinyt pelaamaan jo neljä kamppailua. Joukkueen kauden aloitus on ollut melko nihkeä suhteessa odotuksiin. Ensimmäisissä otteluissaan ryhmä kaatoi FC Interin ja Maarianhaminan IFK:n 2–1, mutta kaksi viimeisintä taistoa ovat päättyneet maalittomina, kun KuPS ja SJK ovat onnistuneet haalimaan pisteen hallitsevalta mestarilta.

Luultavasti HJK:lla on jotakin hampaankolossa alkukauden otteluista ja areenan yleisö sekä HIFK vastustajana sytyttävät takuulla joukkuetta. HIFK tuskin saa hirveästi pallonhallintaa itselleen ja se saanee ainoat maalintekomahdollisuutensa vastahyökkäysten kautta, jos niistäkään. Lisäksi HJK:n maalilla venäläinen Maksim Rudakov on ollut erinomainen kahdessa viimeisessä ottelussa, joissa joukkue ei ole päästänyt maaliakaan.

HJK on kamppailussa ehdoton ennakkosuosikki. Edellinen helsinkiläisten kohtaaminen nähtiin tammikuun lopussa Suomen Cupin ottelussa, jossa HJK oli parempi numeroin 1–0. Tuosta ei kuitenkaan voi, eikä kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä.

Uskotaan, että nälkäinen HJK nappaa pisteet kauden ensimmäisessä Stadin derbyssä, mutta HIFK taistelee avauspuolikkaan päästämättä maalia. Nostetaan kupongille yhdistelmäkohde, jossa pelataan ensimmäisen puoliajan tasapeliä sekä HJK:n voittoa (Puoliaika/lopputulos: X/1).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!