Maaottelut to 13.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: HJK – IFK Mariehamn | Klubi jyrää täysillä yli!

Helsingin torstai-illassa kärkijoukkue HJK, joka vaeltaa peräti seitsemän ottelun pisteputkessa kotoisessa Veikkausliigassa, saa vieraita Ahvenanmaalta Maarianhaminan IFK:n saapuessa Helsinkiin.
HJK on pelannut eurokentillä tapahtuneiden pettymysten jälkeen Veikkausliigassa tasaisesti ja laadukkaasti. Helsinkiläisjoukkuetta ei tälläkään kaudella ole pysäyttämässä kukaan, vaan se on marssimassa vakaasti kohti seitsemättä Suomen mestaruuttaan 2010-luvulla. Seuran historiassa mestaruuden numero olisi 29.
Ei toki sovi mennä asioiden edelle, mutta vakuuttavalta on helsinkiläisseuran pelaaminen näyttänyt ja ottelusta toiseen se kykenee löytämään tavat voittaa tai vähintäänkin haalia pisteitä mukaansa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Maarianhaminan leirissä tilanne onkin aivan toista ääripäätä. Joukkue joutuu taistelemaan tosissaan, että se voi estää luisumisensa pudotusviivan alapuolelle. Tällä hetkellä joukkue on pisteen viivan yläpuolella, mutta ei hyvältä näytä. Innokas TPS hengittää ahvenanmaalaisten niskassa.
Maarianhaminan IFK:lla ei ole käytännössä mitään mahdollisuuksia HJK:n laajaa, lujaa ja laadukasta sarjan johtajajoukkueen kaltaista materiaalia vastaan. Ahvenanmaalaisille ei ole Helsingissä tarjolla muuta kuin teuraaksi joutumisen mahdollisuus, niin suuri iso on HJK:n ja Maarianhaminan välillä tällä hetkellä.
Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kahdesti. Näissä kohtaamisissa ahvenanmaalaisten verkko on heilunut kolmeen otteeseen, mutta he eivät itse ole onnistuneet maalinteossa laisinkaan.
Otteluun on tarjolla mielenkiintoisia pelikohteita tasoitusvedossa! HJK:n runsasmaalinen voitto ja runsasmaalisuus ylipäätään voisivat olla hyviä pelivaihtoehtoja torstai-iltaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ