Veikkausliiga su 02.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: HJK – Inter | Klubi liian kova pala Interille

HJK koki jälleen kerran kovia kesän aikana. Paikka Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan lohkovaiheesta jäi taas vain haaveeksi ja muutamasta karsintaotteluiden aikaisesta Veikkausliiga-ottelusta tilille tuli “vain” tasapeli. Varsinkin kahden viikon takainen 0-0 tasapeli kotona PS Kemiä vastaan on varmasti vielä fanien mielissä. HJK painoi päälle koko ottelun, mutta kuparista ei saatu millään rikki ja tuloksena oli tyytyminen tasapeliin. Kemi-ottelu tulikin varsin nopeasti, kolme päivää europelien päättymisen jälkeen, jolloin europettymys oli vielä mielissä ja muutamille avainpelaajille annettiin lepoa.
Maalittoman tasapelin jälkeen Klubilla oli viikko aikaa kasata rivit ja pettymykset kuitattiin tärkeällä 0-1 vierasvoitolla KuPS:sta. Sunnuntaina joukkue on saanut levätä jälleen viikon lisää ja pääsee takaisin koti(teko)nurmelle. Kemi-pelin 0-0 pettymys halutaan varmasti kuitata pois fanien mielistä kaatamalla heikkovireinen Inter selvin lukemin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Pelaajarintamalla Klubilla näyttää valoisalta, kun joukkue pääsee pitkästä aikaan lähtemään hyvistä asetelmista veikkausliigaotteluun. Europelien jälkeen ei tarvitse enää kantaa murhetta rotaatiosta, vaan Veikkausliigan ollessa ainut vireillä oleva sarja, päästään jokaiseen otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Lisäksi pitkään loukkaantuneena ollut Juha Pirinen pelasi Kuopiossa jo ensimmäiset minuutit.
Inter on ollut neljän ottelun voittoputken jälkeen jälleen totutun aneeminen. Hyökkäyspeli on ollut köyhää eikä pallo ole viimeiseen kolmeen otteluun löytänyt tietään vastustajan verkkoon. Maalintekoa vaikeuttaa entisestään joukkueen parhaan maalintekijän Benjamin Källmanin siirtyminen Skotlantiin Dundee FC:n riveihin. Lisäksi sunnuntaina Interin urakkaa vaikeuttaa keskikenttäpelaaja Julian Guevaran pelikielto.
Interin maalivahdin Henrik Moisanderin pelaaminen loukkaantumisen jäljiltä on vielä epävarmaa. Veikkausliigan paras maalintekijä Klauss pääseekin testaamaan Interin kakkosmaalivahtia tai pitkän loukkaantumisen jäljiltä tolppien väliin palaavaa Moisanderia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ