ti 29.05. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: HJK – SJK | Kylmää kyytiä Seinäjokelaisille

Pohjamudissa rämpivä Seinäjokelaismiehistö saapuu Telia 5G-Areenalle haastamaan liigan ylivoimaista mestarisuosikkia HJK:ta, ja ottelusta ei ole odotettavissa mitään muuta kuin silkkaa suvereeniutta isäntien puolelta.
SJK on tällä hetkellä suorastaan järkyttävässä tilanteessa. Joukkueen materiaali on liigan tasoon nähden hyvä, mutta kausi on lähtenyt käyntiin surullisella tavalla. Yhdeksästä pelatusta ottelusta SJK on pystynyt koppaamaan vain 8 pistettä taskuun saldona 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 häviötä. Vaikka joukkue on pelannut paremmin vieraissa kuin kotona, ei SJK:lla pitäisi olla tässä ottelussa mitään saumaa edes pisteille.
SJK antoi oikeutetusti Tommi Kautoselle kenkää viikko sitten, ja tilalle palkattiin lajin legenda Alexei Eremenko, joka joutui heti ensimmäiseen otteluunsa nostamaan akatemiapelaajia pelaavaan kokoonpanoon. Joukkue pelasikin ihan pirteästi alkukauden surkeuteen verrattuna, mutta silti peli on todella sekaisin. Joukkueella on pienimuotoinen loukkaantumisongelma, kun mm. sellaiset nimet kuin Jarkko Hurme, Marc Vales sekä Billy Ions missaavat matsin. Näiden herrojen lisäksi katsomosta peliä katsoo ainakin muutama pelaaja, mahdollisesti jopa enemmän. SJK joutuu siis hyvin vajaamiehisenä taistelemaan Klubia vastaan, joka on oikeastaan vaikein asia johon liigassa voi joutua.
Kotijoukkue HJK:lla on ruvennut peli kulkemaan liigassa. Klubi johtaa sarjaa 25:llä pisteellä, 11 ottelusta saldona on 8 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota. Viimeisestä 5 ottelusta se on voittanut 4, joista viimeisimpänä mahtava comeback Metroderbyssä Honkaa vastaan lauantaina. Klubi oli 0-2 tappiolla 20 minuuttia ennen loppua, ja onnistui kampeamaan 3-2 voiton tehden 3 maalia 7 minuutin sisään. Asiaa tottakai auttoi Hongan kahteen punaiseen korttiin johtaneet liukastumiset, mutta ei oteta HJK:lta mitään pois, todellakin hatunnoston arvoinen suoritus.
Ottelun jälkeen valmentaja Mika Lehkosuo kehui pelaajien motivaatiota sekä kykyä pitää pää kylmänä niinkin haastavassa tilanteessa. Lehkosuo on viimeaikoina joutunut fanien silmätikuksi, ilmeisesti fanit eivät ole nauttineet pelitavasta jonka hän on ajanut sisään tämän kauden HJK:hon, mutta eiköhän tämä ottelu muuttanut edes osan näistä mielipiteistä.
HJK:n kokoonpanosta on vaikea nostaa yksittäisiä pelaajia esille, sillä koko joukkue on yksinkertaisesti niin vahva. Jos joku kuitenkin pitäisi nostaa, niin täksi kaudeksi joukkueeseen hankittu vikkeläjalkainen brassi Klauss De Mello on upottanut pallon verkkoon liigassa jo 7 kertaa, joten hän on erittäin vaarallinen. Joukkueen materiaali on vain niin laaja, että tuskin löytyy haastajaa mestaruuskamppailuun vielä muutamaan vuoteen, saatikka sitten tällä kaudella.
HJK ottaa tästä ottelusta rutiininomaisen parin maalin voiton surkeaa SJK:ta vastaan useammin kuin kerran kahdesta, joten Unibetin kerroin 2.1 kelpaa ehdottomasti peleihin.
Sivuvetona testiin HJK:n yli 2.5 maalia, kun mukavaa kerrointa saa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ