su 29.07. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: IFK Mariehamn − SJK | Seinäjokelaiset ryöstöretkellä Ahvenanmaalla?

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Kello 19 alkavassa ottelussa toisensa kohtaavat IFK Mariehamn ja SJK. Molemmilla joukkueilla on ollut pisteiden valossa todellisia haasteita viime aikoina.
Haasteista huolimatta SJK on onnistunut joillakin osa-alueilla viime aikoina hyvin. Se on onnistunut ottamaan kaksi arvokasta voittoa, tosin kotikentällään. Pisteet RoPS:n ja FC Lahden vierailuista jäivät Seinäjoelle.
Molemmille joukkueille erityisen vaikeaa näyttää olevan peruspelaaminen tasaisen 90 minuuttisen saavuttamiseksi. Virheiden määrä on yksinkertaisesti liian suuri, minkä voi joukkueiden osalta lukea niin kuntopuntarista kuin myös sarjataulukosta.
IFK Mariehamnin otteet ovat olleet, jos mahdollista, vielä hieman huonompia kuin seinäjokelaisilla. Joukkue on onnistunut kairaamaan täyden pistepotin ainoastaan kertaalleen edellisiin 11 otteluunsa.
Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen. Toukokuussa Seinäjoella pelattu ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1.
Hieman pelaajaliikehdintää on nähty molempien suunnalta, sillä joukkueet näyttävät valuneen häntäpään putoamistaisteluun. Tältä kantilta sunnuntaina pelataankin merkittävistä pisteistä.
SJK menetti puolustajansa Marc Valesin Norjaan, mutta se on hankkinut hyökkäykseensä Denys Oliynykin ja Shahdin Winchesterin. Keskikentälle on hankittu monipuolisuutta Peter Opiyon muodossa. On mahdollista, että koko kolmikko nähdään kokoonpanossa sunnuntaina. Vahvistukset esiteltiin torstaina, joten pelilupaosaston ehtiessä ajoissa ei pelaamiselle pitäisi ongelmia olla.
IFK Mariehamn on niin ikään vahvistanut joukkuettaan. Riveihin on liittynyt maalivahti Ihor Levchenko, KuPS:sta lainattu puolustaja Hamed Coulibaly sekä PS Kemistä keskikenttämies Keaton Isaksson. Ukrainalaisvahti Levchenko pelasi jo edellisottelussa, mutta myös Coulibaly tehnee ensiesiintymisensä ahvenanmaalaisten riveissä. Isakssonin pelioikeus on hieman hämärän peitossa.
Ottelusta voi povata tasaista mittelöä. SJK saattaa pelillisesti olla viime aikojen esityksiin peilaten hienokseltaan niskan päällä ja pelivalintana seinäjokelaiset ei ole lainkaan huono ratkaisu. Ottelun merkitys huomioiden luvassa on todennäköisesti myös tarkkaa, kenties jopa kyttäilyn omaista peliä. Maaleilla tuskin liialti juhlitaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ