Veikkausliiga to 13.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: Ilves – FC Honka | Maalipaikkoja ja heikkoa puolustuspelaamista on tarjolla

Paljon maaleja viime otteluissa ovat nämä joukkueet mättäneet. Kotijoukkue Ilves käväisi Maarianhaminan IFK:n vieraana edellisessä ottelussaan ja mätkäisi taululle kuusi täysosumaa. Siinä sivussa tamperelaisjoukkueen oma häkki heilahti kuitenkin kolmeen otteeseen.
Vierailija FC Honka Espoosta kävi edellisottelussaan puolestaan Rovaniemen stadionilla RoPS:n luona kylässä. Lopputuloksena tappio numeroin 2-1. Hongan loppukesän hyvät otteet ovat kääntyneet pieneen alamäkeen ja peliotteet ovat sakanneet hieman viime aikoina. Hongan kone yskii hieman.
Toki Hongalla on edellisestä kotiottelustaan hyviä muistoja, kun se kaatoi FC Lahden puhtaasti 2-0. Vierasotteluissa erityisesti puolustuspelin rakenne on hakenut uomiaan ja vastustaja on saanut aika ajoin viettää todellisia avointen ovien päiviä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ilveksen ja Hongan väliset ottelut ovat kuluvalla kaudella olleet todella yleisöönmeneviä ja viihdyttäviä mittelöitä. Yhteensä keskinäisissä otteluissa on isketty peräti yksitoista täysosumaa! Tämä on kahteen otteluun järkyttävä maaleja. Honka kellisti Ilveksen kauden avauskohtaamisessa kotikentällään selkein numeroin, 4-1. Toinen ottelu Tammelan stadionilla Tampereella olikin erilainen tarina, se päättyi huimien vaiheiden jälkeen tasatulokseen. Loppunumerot olivat 3-3.
Kauden kolmannesta keskinäisestä ottelusta voi odottaa mitä tahansa. Todennäköisesti maalikarkelot jatkuvat, kun huomioidaan myös molempien joukkueiden viime aikojen suuntaa, voi todeta, että pelistä saattaa tulla hyvinkin hyökkäävä perinteisen Veikkausliiga-kyttäilyn sijaan.
Maalimäärät sekä kymmenen ottelun kuntopuntarin toisella sijalla majaileva Ilves voisivat olla hyviä pelikohteita tähän kamppailuun. Kun tiedostetaan molempia viime aikoina vaivannut puolustuspelaaminen sekä samanaikaisesti loistava maalintekotehokkuus, uskotaan maalimäärän nousevan merkittävästi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ