la 30.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: Ilves – FC Inter | Pitääkö Tammelan nollataika

Lauantaina pelataan Tampereella Veikkausliigaa, kun viime aikoina ailahdellen pelanneet Ilves ja Inter kohtaavat Tammelan stadionilla. Viime pelissä Inter koki karvaan viime hetken tappion Honkaa vastaan kotonaan, kun taas Ilves sai katkaistua neljän ottelun voitottoman putken Seinäjoella.
Kotonaan Ilves on pelannut hyvin jättäen viime peleissä FC Lahden ja HJK:n nollille. Edellisestä Ilveksen päästämästä maalista onkin kulunut jo kaksi kuukautta. Kauden seitsemässä kotipelissään Ilves on päästänyt yhteensä vain kaksi maalia. Tappiota tupsukorvat eivät ole vielä kotonaan kokeneet.
Inter on aloittanut kauden ennakko-odotuksiin nähden erittäin huonosti. Huonojen otteiden jatkuessa valmentaja Fabrizio Piccareta päätti irtisanoutua tehtävästään muutama viikko sitten. Interin peli ei ole valmentajan vaihdoksesta huolimatta lähtenyt kulkemaan. Peli-ilme on ollut kateissa ja avauskokoonpano sekä formaatti ovat hakeneet muotoaan. Interin siirryttyä takaisin 4-4-2 ryhmitykseen, on ajoittain näyttänyt jopa siltä etteivät pelaajat tiedä tarkalleen omaa tonttiaan ja kommunikaatiokatkoksia on tullut useita pelin aikana.
Ilves joutuu lähtemään otteluun ilman parasta maalintekijää Marius Noubissiä. Noubissin korttitili täyttyi edellisessä ottelussa Seinäjoella, joten hän on pelikiellossa Interiä vastaan. Noubissi on kantanut Ilveksen hyökkäyksessä suurta vastuuta ja onkin viimeistellyt yli puolet joukkueen kotipelien maaleista. Ilveksellä ei ole laittaa Noubissin tilalle läheskään samantasoista hyökkääjää. Kärkimiehen paikan ottaa todennäköisesti nuori Niklas Jokelainen.
Interin riveistä sivussa ovat myös varoitustilien täyttymisten takia Timo Furuholm ja Abdoulie Mansally sekä loukkaantunut ykkösmaalivahti Henrik Moisander. Moisaderin loukkaantumisesta johtuen lauantaina torjuntavastuun saa joukkueen kakkosmaalivahti Jere Koponen. Koponen torjunut kelvollisesti, mutta tällä kaudella kolmessa pelaamassaan ottelussa selän taakse on päässyt jopa 8 maalia eli verkko on heilunut 2,67 maalin keskiarvolla.
Ottelusta on syytä odottaa vähämaalista vääntöä, jossa Ilves tulee olemaan kuitenkin niskan päällä. Interin peli-ilmeen jatkuessa samalla tasolla kuin aiemmin tällä kaudella voidaan hyvin ennakoida myös Ilveksen maalivahdille Mika Hilanderille nollapeliä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ