Ilves - FC Lahti

pe 26.04. Klo 18:30

Rikotaanko Ilveksen nollataika?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Perjantaina Ilves saa vieraita Ratinan stadionille Lahdesta. Molemmat Ilves ja FC Lahti ovat pelanneet kaikki kauden kolme ottelua Veikkausliigassa tappioitta. Ilves on myös onnistunut nollaamaan vastustajan jokaisessa ottelussa.

Molemmilla joukkueilla vahvuudet ovat alakerrassa, kuten alkukausi on jo osoittanut. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa Ilves pelasi maalittoman tasapelin VPS:n kanssa. Ilves hallitsi ottelua, mutta Vepsu onnistui pitämään kotijoukkueen poissa vaarallisilta paikoilta. Laukaukset lähtivät pitkälti kaukaa tai huonoista sektoreista eikä maaliodottama noussut ottelussa korkealle.

VPS-ottelu osoitti myös sen, että Ilves kärsii vieläkin selvän ykköshyökkääjän puutteesta, joka pystyisi horjuttamaan yksin vastustajan puolustusta. Perjantaina Tampereella vieraileva Lahti on niin ikään puolustuksen kautta pelaava joukkue.

Riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätystä!

Tämän kauden Lahden vahvuudet ovatkin puolustuspäässä. Alakerrasta löytyy rutkasti Veikkausliiga-kokemusta ja keskikentänpohjalta rauhallisuutta tuovaa pallollista osaamista. Lahden maalinsuulla on ensimmäistä kauttaan Suomessa pelaava Patrick Rakovsky, joka on ennakolta yksi Veikkausliigan parhaita torjujia.

Ilves ei maalivahtien vertailussa kalpene, sillä Mika Hilander on osoittanut aiemmilla kausilla olevan ehkäpä paras suomalainen maalivahti Veikkausliigassa. Todisteena jo lukuisat nollapelit Suomen kentillä tämän vuoden puolella.

Kahden vähämaalisen joukkueen kohtaamiseen otetaankin pelivalinnat yllättäen vähämaalisuuden pohjalta. Kupongille poimitaan alle 2,25 maalia, jolloin ottelun päättyessä vielä kahteen maaliin puolet panoksesta voittaa.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!