Ilves – HJK

la 20.07. Klo 17:00

Huippukamppailu Veikkausliigassa – HJK haastaa sarjakärjen!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Veikkausliigassa nähdään lauantaina huippuottelu, kun vahvassa vireessä sarjakärjessä oleva Ilves haastaa Tampereella HJK:n. Helsinkiläiset kärkkyvät kärkipaikkoja, mutta he ovat pelanneet enemmän kamppailuja kuin yksikään joukkue sarjassa.

HJK lähtee lauantain taisteluun sarjasijalta neljä, kun sillä on pisteitä 25 ja pelattuja otteluita 16. Edellä on yhden pisteen päässä KuPS, joka on pelannut yhden ottelun helsinkiläisiä vähemmän. Toisella sijalla oleva FC Honka on HJK:ta kaksi pistettä edellä ja se pelannut niin ikään kamppailun vähemmän.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

 

Sarjakärjessä on tällä hetkellä lauantain isäntäjoukkue Ilves, jolla on 14 pelattua ottelua ja 28 pistettä. Tamperelaiset kärsivät edelliskamppailussaan ensimmäisen pistemenetyksensä yli kuukauden ajanjaksolla, joka piti sisällään viiden ottelun voitokkaan putken.

FC Lahti oli noin viikko sitten Ilvestä vahvempi kotiottelussaan 1–0-numeroin, kun tupsukorvapaidat hakkasivat päätään lahtelaispuolustukseen. Isännillä oli lopulta mukanaan myös tuuria, sillä vierailija tuhlasi maalipaikkojaan antaumuksella.

Ilvekselle maalinteko-ongelmat eivät kuitenkaan ole olleet kuluvalla kaudella arkipäivää. Ennen Lahti-ottelua joukkue oli viimeistellyt neljässä taistossa peräti 11 maalia.

Sarjakärki erottuu kuitenkin tällä hetkellä kurinalaisella ja vankkumattomalla puolustuspermanentilla, joka ei pahemmin lepsu. Sen näkee taulukoistakin – esimerkiksi kuudessa kotiottelussaan tamperelaiset ovat päästäneet vain kolme maalia. Kaikki kamppailut huomioiden päästettyjä osumia on ainoastaan kahdeksan ja se on pienin lukema Veikkausliigassa.

HJK on kerännyt pisteitä neljässä edellisessä kolmessa sarjakamppailussaan, mutta kaksi voittoa ovat tulleet selkeästi heikompia HIFK:ta sekä Maarianhaminan IFK:ta vastaan. KuPSia vastaan joukkue palloili viimeistä edellisessä Veikkausliiga-ottelussaan tasapelin 1–1. Kärkijoukkue FC Honkaa vastaan helsinkiläiset puolestaan kärsivät Metro derbyssä tappion 19.6.

Isännillä loukkaantumistilanne on hyvä, sillä ainoastaan Aleksi Tarvonen on sairastuvalla. HJK:lla loukkaantumisia puolestaan on, mutta joukkue saa riveihinsä myös kaksi uutta pelaajaa Ilves-ottelussa. Tim Väyrysellä on pelilupa ja hän ottanee heti paikan avauskokoonpanossa. Aiemmin HJK:hon siirtynyt William Parra on niin ikään käytettävissä, sillä Veikkausliigassa siirtoikkuna aukesi 10.7.

HJK:n huonon kauden valopilkku Lassi Lappalainen siirtyi Italian Serie A:ssa pelaavan Bolognan riveihin, josta mies lähetettiin heti lainalle Montrealin MLS-joukkueeseen. Väyrysen hankinta oli helsinkiläisseurajohdon reaktio tähän siirtoon. HJK:lta puuttuvat kokoonpanosta varmasti myös Harmeet Singh, Henri Toivomäki ja Joonas Vahtera.

Vaikka HJK:n pelaaminen on kehittynyt ja pelaajien asenne piristynyt, on sillä edelleen liikaa liikkuvia osia laajassa palapelissään. Ilves voitti Suomen Cupin ja on pelannut tällä kaudella loistavaa jalkapalloa. Ottelu on todella merkittävä, koska sekä helsinkiläiset että tamperelaiset jahtaavat sarjan voittoa.

Uskotaan, että maaleilla ei tällä kertaa mässäillä, vaan luvassa on puolustustaisto, jonka voittaja vie kamppailun. Ilveksen kokonaispelaaminen on ollut isossa kuvassa vakuuttavampaa, minkä johdosta ykkösvalinnan (ottelussa alle 2.0 maalia) lisäksi pelataan kotivoittoa maltillisella panostuksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!