Ilves – KPV

ti 25.06. Klo 18:30

Maaliverkoille annetaan lepoa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ilves ja KPV kohtaavat tiistaina jo neljännen kerran tänä vuonna. Ilves on onnistunut viemään kaikki aiemmat kohtaamiset nimiinsä. Tällä kertaa tuore Suomen Cupin voittaja pääsee kohtaamaan KPV:n ensimmäistä kertaa kotikentällään.

Ilves on pelannut tähän mennessä vahvan kauden. Joukkue on kunnostautunut erityisesti puolustuspäässä pitämällä vastustajat poissa parhailta maalintekosektoreilta ja blokkaamalla loput laukaukset. Puolustuslinjan takaa löytyy viimeisenä lukkona vielä yksi Veikkausliigan parhaista maalivahdeista Mika Hilander. Tupsukorvat ovatkin päästäneet kymmeneen ensimmäiseen otteluun vain neljä maalia.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Toisaalta maalinteko on tökkinyt Ilveksen leirissä. Hyvä puolustus on kuitenkin antanut anteeksi tehottoman hyökkäyksen. Ilves ei ole löytänyt vieläkään korvaajaa viime elokuussa muualle siirtyneelle Marius Noubissille. Talvella uudeksi ykköshyökkääjäksi hankittiin Samuel Afum, mutta ghanalaishyökkääjä paini jatkuvasti loukkaantumisten kanssa ja lopulta Afumin sopimus päätettiin purkaa. Todennäköisesti kesän aikana joukkueeseen tuodaan puhdas hyökkääjä, mutta toistaiseksi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss joutuu tulemaan toimeen ilman puhdasta kärkimiestä.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

KPV on niin ikään paininut tehottomuuden kanssa. Joukkue on onnistunut yhdessätoista ottelussa vain seitsemän kertaa maalinteossa. Hyökkäyksen tehottomuudesta antaa osviittaa myös se, että yli puolet maaleista on viimeistellyt keskikenttäpelaaja Hendrik Helmke.

Tehottomien joukkueiden vääntöön pelivalinnaksi nostetaan alle 2,25 maalia, jossa ottelun päättyessä kahteen maaliin puolet panoksesta vielä voittaa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!