Veikkausliiga la 25.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: Ilves – TPS | Ilves palauttaa turkulaiset maan pinnalle

Lauantaina TPS matkaa Tupsukorvien vieraaksi Tammelan stadionille. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin jo kahdesti, Ilveksen viedessä molemmat kohtaamiset selvästi nimiinsä.
Joukkueiden viimeisin mittelö käytiin Turussa alle kuukausi sitten. Ilves vei silloin pisteet mukanaan Tampereelle kliinisellä 1-3 vierasvoitolla. Ottelussa Ilves antoi Tepsille pallonhallinnan, mutta piti kuitenkin kotijoukkueen tehokkaasti poissa hyviltä maalintekopaikoilta. Tepsin ottelun ainokainen osuma tulikin pilkulta Onni Valakarin viimeistelemänä. Ilves hyökkäsi harvakseltaan, mutta sitäkin tehokkaammin. Lähes poikkeuksetta Tupsukorvien vastahyökkäykset vietiin päätyyn asti ja hyökkäykset päätyivätkin useimmiten jonkinnäköiseen pallon toimitukseen rangaistusalueelle. Varsinkin laitakamppailuissa Ilves oli ylivoimainen.
Ilves koki torstaina pahan menetyksen, kun joukkueen parhaan maalintekijän Marius Noubissin ilmoitettiin siirtyvän Belgian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan KFCO Beerschot Wilrijkin riveihin. Siirto astui voimaan heti eikä Noubissi näin ole enää Ilveksen käytettävissä viikonlopun TPS-ottelussa.
Noubissi on ollut Ilveksen hyökkäyksessä lähes kaikki kaikessa. Pelaajan tärkeydestä kertoo Veikkausliigan maalintekijätilastot, jonka mukaan Noubissi on ollut viimeistelemässä lähes joka kolmatta Ilveksen maalia Veikkausliigassa.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ilveksellä on pelaajarintamalla muitakin huolia, sillä lasaretissa on monta tärkeää avauksen pelaajaa. Lisäksi keskikenttäpelaaja Eero Hyökyvirran sopimus purettiin vastikään pelaajan omasta aloitteesta.
TPS puolestaan on kärsinyt läpi kauden tehottomuudesta. Varsinkin vieraskentillä maalinteko on tuottanut Tepsille tuskaa. Kahdeksasta viimeisestä vierasottelussa TPS on onnistunut maalinteossa vain kahdessa. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Turussa TPS ei osoittanut olevansa kyvykäs pelitilannemaaleihin Ilveksen hyvää puolustusta vastaan.
Viime kotiottelussa Tepsin ketsuppipullo kuitenkin aukesi ainakin hetkellisesti, kun VPS kaatui lukemin 4-1. Samalla TPS onnistui katkaisemaan viiden ottelun tappioputkensa.
Myös TPS on kokenut viime aikoina muutoksia pelaajarintamalla, kun seuran paras keskikenttäpelaaja Onni Valakari vaihtoi osoitetta Norjaan. Lisäksi hyökkääjät Aleksi Ristola ja Drago Milovic lähtivät mustavalkoisesta organisaatiosta. TPS ei kuitenkaan ollut siirtomarkkinoilla Ilveksen tavoin vain ottavana osapuolena, sillä ovi kävi myös toiseen suuntaan. Vahvistuksista ei kuitenkaan voida puhua, kun puolustaja Zeljko Savic sekä hyökkääjät Albert Prosa ja Sterling Yateke liittyivät mustavalkopaitoihin. Käytännössä hyökkääjät Prosa ja Yateke ovat seuraava arpa Ristolan ja Milovicin flopattua ja Savic tuo puolustukseen jo talvesta asti kaivattua leveyttä.
Lauantaina joukkueiden kolmannen kohtaamisen Ilves tullee viemään Noubissin lähdöstä huolimatta nimiinsä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ