Veikkausliiga la 26.05. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliiga: Ilves – TPS | Pari maistuvaa kohdetta lauantaille!

Turun Palloseura saapuu Tammelan Stadionille viimeaikoina pelinsä kulkemaan saanutta Ilvestä vastaan. Otteluun tuo oman jännitteensä se, että joukkueet kohtaavat Veikkausliigassa ensimmäistä kertaa 22 vuoteen, joten tietenkään joukkueiden keskenäisiä kohtaamisia ei voi käyttää ottelua arvioitaessa juurikaan hyödyksi. Luvassa pitäisi olla mahtava jalkapallo-ottelu aurinkoisessa ja lämpimässä säässä!
TPS:n kausi ei ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla, se pitää tällä hetkellä Veikkausliigan toiseksi viimeistä sijaa, yhdeksästä pelatusta ottelusta turkulaiset ovat pystyneet nappaamaan vain 6 pistettä (1 voitto, 3 tasapeliä, 5 tappiota). TPS:n tekeminen kentällä on vaikuttanut melko staattiselta, joka tulee esille tehtyjen maalien määrässä (9 matsissa 8 tehtyä maalia).
Joukkueesta on kuitenkin muutama valopilkku löydettävissä, TPS:ssä pitkään viihtynyt hyökkääjä Mika Ääritalo osaa parhaana päivänään laittaa pallon mukavasti verkkoon, sekä 18-vuotias nuorukainen Onni Valakari on sopinut kuin nenä päähän turkulaisten keskikentälle.
Kotijoukkue Ilves on viime otteluiden aikana alkanut löytämään viime kauden virettään, joka toi heille pronssia liigasta. Viimeisestä 7 ottelusta saldona on 12 pistettä (3 voittoa 3 tasapeliä ja vain 1 häviö). Ilves on pystynyt jättämään vastustajat vähille maalipaikoille, päästäen näissä viimeisessä 7 ottelussa vain 4 maalia. Ilves ei ole millään osa-alueella erityisen vahva, mutta Ilveksen vahvuus piilee siinä ettei joukkueella oikeastaan ole heikkoutta. Ilves osaa rakentaa peliä hienosti, ja peli tulee pyörimään TPS:n kenttäpuoliskolla.
Ilves ottaa rutiinivoiton suossa rämpivää TPS:ää vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ