Inter – Honka

su 21.07. Klo 17:00

Tiukkaa vääntöä luvassa Kupittaalla

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sunnuntaina hyvän kauden pelanneet Inter ja Honka kohtaavat Turussa Veritas Stadionilla. Kotijoukkue Inter löytyy sarjataulukon kuudennelta sijalta ja Honka kolme pistettä enemmän keränneenä toiselta sijalta. Veritas Stadionin nurmi on keskikesästä loistokunnossa, joten ottelun laatu ei jää olosuhteista kiinni.

Molemmat joukkueet ovat esittäneet varsin tehokasta hyökkäyspeliä. Kun joukkueiden puolustuspelaaminen on takunnut ajoittain pahastikin voidaan odottaa vauhdikasta peliä myös sunnuntaina. Kauden ensimmäinen Veikkausliiga-kohtaaminen joukkueiden välillä päättyikin Espoossa 3-2 lukemiin. Interin Filip Valencicilta ja Timo Furuholmilta sekä Hongan Borjas Martinilta ja Luis Silvalta on lupa odottaa jokunen verkon heilautus. Tähän mennessä Interin otteluissa verkot ovat heiluneet keskimäärin 3,06 kertaa ja Hongan otteluissa 2,6 kertaa.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Jos molempien joukkueiden hyökkäys on vakuuttanut tehokkuudellaan, ei alakerrasta voi sanoa samaa. Interin kolmen miehen puolustuslinjalle on sattunut ajoittain karkeita puolustusvirheitä, joista vastustajat eivät ole onnistuneet rankaisemaan kovinkaan tehokkaasti, joten virheet on useinmiten painettu villasella. Hongan vahvasta joukkueesta ehkä heikoin lenkki löytyy puolestaan maalipuiden välistä.

Ottelusta voidaan odottaa tasaista kahden hyvävireisen joukkueen vääntöä. Vedonlyönnin maailmassa maalilinja on aseteltu 2,5 maalin tuntumaan, jonka rikkoutumisen puolesta voidaan pelata. Myöskin molempien joukkueiden maalille saa pelattavaa kerrointa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!