FC Inter – VPS

ti 25.06. Klo 18:30

Inter puksuttaa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tiistaina FC Inter isännöi Turussa VPS:ää. Inter lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta, kun taas VPS metsästää edelleen ensimmäistä voittoaan Veikkausliigassa viiden tappion ja kuuden tasapelin jälkeen. VPS on sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla yhdentoista ottelun jälkeen

Inter on säväyttänyt alkukaudella erityisesti pirteällä hyökkäyspelillään. Yläkerran kolmikko Filip Valencic, Timo Furuholm ja Mika Ojala ovat viimeistelleet yhteensä jo 17 maalia ja antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Maalipörssin johtaja Valencic on tuonut Interin hyökkäykseen täksi kaudeksi jo pidempään kaivattua tehokkuutta ja saanut myös kokeneet Furuholmin ja Ojalan takaisin vanhaan loistoon. Kolmikon tehot ovat kovat, sillä vastaavasti VPS on onnistunut maalinteossa vain yhdeksän kertaa eli liki puolet vähemmän.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Inter pääsee otteluun kohtalaisen hyvistä asemista. Jo pidempään poissaolleet Alvaro Muniz ja Albion Ademi ovat edelleen sivussa, mutta muuten joukkue saa jalkeille optimaalisen kokoonpanon. Myös VPS pääsee otteluun vailla suurta huolta loukkaantumisista.

Tehokkaasti hyökkäävä Inter on suuri suosikki kotiotteluunsa VPS:ää vastaan. Viime reissulla Turussa vaasalaiset onnistuivat kaatamaa Interin 1-2 lukemin, mutta silloinkin Inter oli vahvempi joukkue ja kärsi tappion karkeiden puolustusvirheiden seurauksena. Pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkueen voitto aasialaisella tasoituksella, jossa panos palautuu, jos Inter voittaa ottelun vain yhdellä maalilla.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!